Poolia · Publicerad Igår 00:00

Ekonomiassistent sökes till spännande organisation i Malmö. Du förväntas kunna starta 15 januari. Uppdraget är på 3 månader med möjlighet till förlängning ytterligare 3 månader. Uppdraget är på heltid. Sök redan idag, då urval för intervjuer sker löpande!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med leverantörsfakturor, kundfakturor och hyresdebitering. Du kommer vara en spindel i nätet och ha kontakt med olika chefer och medarbetare i organisationen. Du kommer även arbeta med bevakning av serviceavtal och servicetider. Det kommer även ingå andra vanligt förekommande uppgifter för en ekonomiassistent.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser att du har minst gymnasieutbildning inom ekonomi, samt minst ett års erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Du har vana vid att arbeta med Excel. Meriterande är om du har erfarenhet av ekonomisystemet Raindance.

Du är som person social och tycker om att samarbeta med andra och skapa kontakter. Du är serviceminded, noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga