Poolia · Publicerad 20 nov

Som servicedeskmedarbetare kommer du att ge högklassig service till kunder via både telefon och mejl. Det är ett högt tempo och allt du gör ska hålla hög kvalitet. Du är en viktigt kugge i hjulet för att kunden ska bli nöjd. Du drivs av att hjälpa kunden på bästa sätt och värdesätter goda kundkontakter. Arbetet sker i en 1st line support och det är därför även viktigt att du vet när det är dags att skicka vidare ärendet till något annat led i organisationen. Den administrativa delen är stor och dokumentation av ärenden är ett naturligt inslag i det dagliga arbetet. Det genuina intresset för IT och vilja att samarbeta med kollegor underlättar ditt arbete varje dag.

Erfarenhet och teknisk förståelse

Ett krav är att du lockas av kombinationen av just Service, Administration och IT. Vi ser gärna att du har en IT-utbildning i grunden, men har du ett stort intresse för IT och kanske har arbetat med det tidigare väger detta också tungt.
Kanske känner du till vad Active Directory är, har insyn i Basic nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP), har kännedom av felsökning och vikten av noggrann ärendehantering. Vi uppskattar om du har koll på detta och mer. Det är dock helt avgörande att du är analytisk, noggrann och kan arbeta strukturerat.

Konsultförmåner

Du kommer att vara anställd av Poolia men arbeta hos ett av Malmös största IT-bolag i deras stora Servicedesk med trevliga och drivna kollegor. Som konsult får du ta certifikat och vara med på aktiviteter hos både företaget och Poolia. Vid din sida har du mig, Marie Norén, som gärna agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på ditt uppdrag. Du kommer också ha en teamleader och en teamchef vid din sida som stöttar dig i det dagliga. Det får inte heller glömmas att du är en deal av ett team där ni hjälps åt för att gemensamt nå framgång!

Jag vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia och på det företaget som du ska arbeta på. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Friskvårdsbidrag är en given förmån!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga