Poolia · Publicerad 11 mars 2019

Vi söker ständigt grymma inköpare för uppdrag runt om i Skåne. Konsultuppdragen inom inköp varierar och styrs av vad våra kunder behöver. Våra kunder är inom både den privata och offentliga sektorn och i varierande storlek. Genom att söka denna tjänst öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar. Skicka gärna in ditt CV eller Linkedinprofil redan idag, när det dyker upp ett konsultuppdrag som passar din profil så ringer vi direkt!

Arbetsuppgifter

Rollen som inköpare kan vara både operativ och strategisk, och dess särskilda förutsättningar varierar självfallet efter bransch och den specifika kundens behov. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet, men var noga med att ange just bransch och specifika ansvarsområden gällande dina tidigare erfarenheter.
Som inköpare hos någon av våra uppdragsgivare kan dina arbetsuppgifter ofta inkludera bl.a.:
  • Ansvar för löpande inköp och transportbokningar
  • Kontakt med såväl olika leverantörer som transportbolag
  • Hantera kontakt med kunder/återförsäljare för att säkerställa ett optimalt varuflöde
  • Ansvar för artikelregister
  • Hantera bevakning, rapportering och uppföljning gällande bl.a. lagernivåer
Rollen kan också innefatta att vid behov vara behjälplig med ordermottagning och i andra delar av organisationen. Du blir en del av inköpsavdelningen, och arbetar även vanligtvis mycket nära orderhantering, logistik och i många fall också marknad/försäljning.

Vi söker dig som:

har en eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller logistik. Du är antingen junior i rollen och brinner för att få utvecklas vidare inom Inköp - alternativt så har du redan några års erfarenhet inom området, där du kan ta på dig tyngre roller. Var tydlig med vilken typ av inköpsroll och inom vilken bransch du är intresserad av att utvecklas vidare inom, så kan vi snabbare matcha din profil med våra kunders behov. I övrigt behärskar du svenska och engelska på flytande nivå, i såväl tal som skrift. Du har god systemvana, och arbetar utan problem i verktyg som exv. Excel. Som person är du både analytisk och pragmatisk, du ser lösningar och har lätt för att föra dialoger både internt och externt.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga