Poolia · Publicerad 3 dec

Vi har ett spännande uppdrag i Lund med start omgående och det förväntas pågå i 6 månader, med stora chanser till förlängning. Sök redan idag, då vi gör löpande urval för intervjuer!

Arbetsuppgifter

Du erbjuds en rolig tjänst med varierande arbetsuppgifter! Du kommer bland annat ta emot returer, ha telefonkontakt med trevliga leverantörer, beräkna tid och kostnader för reklamationsärende. Du kommer ta emot produkter som är skadade eller inte fungerar och tillsammans med teamet kommer ni att avgöra om den går att reparera eller inte. Det är viktigt att kunna analysera processerna vid returer, för att kunna använda sig av lösningen vid ett liknande ärende framåt. Tjänsten innebär en supportfunktion där du kommer svara på tekniska frågor, men du kommer även ha administrativa uppgifter i form av dokumentation och orderhantering.

Du kommer tillhöra ett team på 15 personer där du kommer arbeta tätt med inköpare och även ha en tät dialog med leverantörer.

Utbildning/Erfarenhet

Det är meriterande om du har en teknisk utbildning, men inget krav för tjänsten. Det är bra om du har kunskaper inom elektronik. Du har några års arbetslivserfarenhet av liknade roller sedan tidigare.

Du har ett tekniskt intresse och tycker om att praktiskt arbeta med tekniska prylar. Du tycker om att analysera och identifiera fel på produkter. Som person är du social och serviceminded men du har också mycket tålamod och en förmåga att arbeta fokuserat för att hitta felet på produkterna. Du tycker om att ha kul på jobbet och har både ett driv och engagemang! Struktur och noggrannhet är en självklarhet för att kunna trivas med denna roll.

Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skift.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga