Poolia · Publicerad 3 aug

Har du förmågan att inspirera dina medarbetare, brinner för kvalitet och trivs med varierande arbete? Vi söker nyfikna och strukturerade testledare inför kommande uppdrag i Skåne. Start är så snart så möjligt, det är ett löpande uppdrag där du anställs på Poolia, med stora möjligheter att sedan få en anställning direkt på företaget. Sök redan idag, då vi har ett löpande urval för intervjuer!

Arbetsuppgifter

Som testledare har du ett varierande arbete, där du arbetar med kvalitetssäkring och testledning. Du kommer arbeta med automatiserade tester och därför är det meriterande att ha erfarenhet från det. Du kommer att arbeta med testplanering, teststrategier och krav, där du kommer vara med och anpassa kraven efter kunderna. Du kommer också vara en inspiration för de andra medarbetarna inom test. Arbetsuppgifterna kommer även innebära identifiering och analys av risker. Teamet du kommer leda är olika storlekar beroende på uppdrag.

Utbildning/Erfarenhet

Du är högskole- eller civilingenjör inom data eller liknande. Du kan även ha en utbildning som systemutvecklare alternativt YH-utbildning med relevant inriktning.

Du har ett tekniskt intresse och har ett stort engagemang, vilket gör att du inspirerar dina medarbetare. Du är nyfiken och tycker om att utvecklas. Du har en förmåga att kunna driva dig själv och är självgående i arbetet som testledare. Du är strukturerad och tycker det är viktigt att leverera bra kvalitet. Du tycker om att arbeta i team och har en positiv inställning. Du är van vid att arbeta mot deadlines. Du har erfarenhet av acceptanstestning och automatiserade tester.

Det är ett krav med flytande engelska och svenska, både i tal och skrift.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga