Poolia · Publicerad 11 okt

Vi söker nu dig som vill vara med och bidra till företagets WOW-känsla. Är du löneadministratören vi söker? Du kommer att vara anställd som konsult via Poolia. Uppdraget förväntas pågå i 6 månader, med chans till förlängning. Urval sker löpande, sök redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som löneadministratör kommer ditt ansvar vara att sköta administrationen av ett stort antal löner."
Några av de arbetsuppgifter du kommer att ha:
  • löpande löneadministration
  • personaladministration
  • tidsredovisning
  • reseräkningar
  • statistik
Vem är du?

Du har en relevant utbildning inom lön samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Vi ser att du som person är driven och framåt, att du har förmågan att hantera olika arbetsuppgifter parallellt, du är noggrann i det du gör samt att du har ett stort intresse i andra människor och hög egen integritet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i affärssystemen HR+, Hogia och Visma. Vi ser gärna att du skriver ut vilka affärssystem du har erfarenhet ifrån i ditt CV.
Lägg gärna till i din ansökan hur många löner du arbetat med!

Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Poolias målsättning

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner