Projektuppdrag Syd AB · Publicerad 10 mars 2020

Som projektledare på konsultbolaget Projektuppdrag Syd AB är du ansvarig för att leda byggprojekt från start, genomförande och överlämning till kund med fokus på ekonomi och uppföljning. Våra kunder är främst fastighets- och industribolag där du ansvarar för att byggherren genomför byggprojektet utifrån vår kund/beställarens kravställning.

Dina arbetsuppgifter:
 • Du kommer att ha nära kontakter med byggherren och din kund där du agerar som "spindeln i nätet" för att projektera, upphandla, planera resurser, leda och följa upp arbetsuppgifterna i pågående projekt ända fram till att överlämning sker till kund. Genom kontinuerlig och noggrann prognostisering och uppföljning samt kontroll ser du till att projekten följer upprättad kalkyl och tidsplan.
 • Du håller i externa bygg- och installationsmöten för att övervaka samordningen i projektet.
 • Du är ansvarig för att ev ändringar och tillägg (ÄTA) är relevanta inom budgeten.
 • Du ansvarar för att projektet utförs och följer kvalitets- och arbetsmiljöplaner.
 • Du rapporterar till VD och du blir placerad på vårt kontor i Malmö.
Din bakgrund/personlighet:
 • Du har minst 3 års erfarenhet inom bygg-, installation- alt konsultbranschen. Väsentligt är att du förstår och har erfarenhet av byggprocessen där du kan ha haft olika typer av ledande roller.
 • Du kan leda, fördela och samordna projekt och teknik sett ur ett ekonomiskt och kundorienterat perspektiv. Du har lätt för att samarbeta i grupp och med ditt förtroendeingivande sätt skapar och utvecklar du relationer såväl internt som externt.
 • Har du kunskaper inom entreprenadjuridik är det meriterande.
 • Med ditt tydliga ledarskap och med god uppföljning ser du till att projekten utförs effektivt, håller ekonomi och utlovade tidsplaner.
 • Med din goda administrativa förmåga arbetar du strukturerat i Excel och kan hantera MS Office 365.
 • Några utmärkande drag för din personlighet är: driven, kommunikativ, kundorienterad, serviceinriktad, flexibel, prestigelös, självgående och noggrann.
 • Goda kunskaper i svenska och i engelska samt att du har B-körkort är ett krav. Resor förekommer i region Skåne.
Vi erbjuder:
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som har ambition att växa och vi har korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Ansökan och kontaktperson:
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Sökord: konsult, projektledare, projektör, projektingenjör, installationssamordnare, arbetsledare, arbetschef, serviceledare, servicechef, arkitekt, bygg, VVS, VS, ventilation, värme, kyla, styr och regler, el, elinstallation, elteknik, entreprenad
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Projektuppdrag Syd AB är ett konsultföretag som sedan 1989 arbetar med projekt- och byggadministration inom byggsektorn. Vi är 7 projektledare idag och vi vill bli flera. Vi hjälper varandra att utvecklas och att driva verksamheten framåt genom ett nära och gott samarbete både internt och externt. För oss är det viktigt med ett positivt arbetsklimat där vid har kul tillsammans.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga