Prokon AB · Publicerad 23 sept

Vi söker dig som på ett ansvarsfullt sätt vill vara med och bidra till att våra kunders produktionsprocess utvecklas. Har du en högskoleexamen med produktionsinriktning eller en bakgrund som produktionstekniker och känner att du är redo att förbättra svensk produktion tillsammans med oss på PROKON så vill vi gärna träffa dig!

Om Arbetet
Arbetet kräver att du är naturlig i möten med människor och att du är lösningsorienterad då du i varje uppdrag arbetar tätt tillsammans med operatörer, tekniker och produktionsledning för att utveckla produktionen hos respektive kund.

Uppdragen varierar men grundas oftast i uppmätning av operationstider och metodutveckling men kan exempelvis även inkludera dimensionering av hela fabriker eller utformning av specifika arbetsstationer. Alla våra uppdrag utförs på plats hos våra kunder vilket vanligtvis innebär veckopendling. Detta kompenseras med flexibla semestertider samt i genomsnitt 40 timmars veckor med möjlighet att bygga flextidbank. Vi har kunder i hela södra Sverige så du kan vara boende och placerad i Skåne, Västra Götaland, Östergötland, Småland, Bohuslän eller Halland.

Vi har haft en kraftig tillväxt de senaste åren och har i och med det utökat vår andel av uppdrag runt om i Europa och det finns även möjligheter för uppdrag utanför Europa i framtiden. I takt med att företaget växer arbetar vi även med att forma vårt eget bolag för framtiden vilket innebär att det finns stora möjligheter för varje individ att vara med och påverka förändringsprocessen.

Din Bakgrund
För att klara dessa arbetsuppgifter skall du vara tekniskt och produktionsekonomiskt meriterad, ansvarsfull och flexibel samt ha ett stort mått av personlig integritet. Du har en högskoleutbildning inom området produktion och det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom områden som arbetsmätning, projektledning eller produktionsekonomi. Kunskaper om Lean manufacturing eller Six Sigma är alltid ett plus då många svenska företag har anammat dessa arbetsmodeller.

Du som söker till PROKON behöver ha körkort och tillgång till bil samt behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Har du dessutom språkkunskaper inom Tyska så är det meriterande.

Om du vill bli expert på svensk produktion, skaffa dig ett brett nätverk och ta dig an nya intressanta arbetsuppgifter i nya och varierande miljöer över stora delar av Sverige och Europa, ser vi gärna att just Du söker till oss.

Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och vill ha ytterligare upplysningar får du gärna kontakta bolagets VD Owe Andersson på telefon 070-585 98 49 eller via mail owe@prokon.se. Vi har ett löpande urval, men ser helst att du söker till oss senast den 18 oktober. Du ansöker genom att klicka på knappen sök tjänst.

Om Oss
Prokon AB är ett konsultföretag med 30 år i branschen. Våra kunder är i allmänhet företag i svensk tillverkningsindustri med verksamhet söder om Dalälven, såväl stora som små.
Vår affärsidé handlar i korthet om att öka lönsamheten för tillverkande företag genom att optimera produktionskostnaderna.
Uppdragen varierar i tid från någon vecka till flerårskontrakt och innehåller allt från tiddatabyggnad och frekvensstudier till rationalisering eller utveckling av metoder, produktionsflöden och beslutsprocesser. Projektering och implementation av prestationsbaserade löneformer är också en allt mer efterfråga tjänst. Läs gärna mer om oss på www.prokon.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga