QPharma SHM · Publicerad 14 jan 2020

Om företaget
QPharma AB ligger i Malmö där vi i närmare 50 år har utvecklat och tillverkat läkemedel på kontrakt till globala och lokala läkemedelsföretag inom en mängd olika terapiområden. Antalet anställda är drygt 200 personer. Nya produkter införs på QPharma antingen genom eget farmaceutiskt utvecklingsarbete eller genom tech-transfer av produkter. Företaget ingår i Nordic Group. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

På QPharma arbetar idag 2 personer inom säkerhet, hälsa och miljö (SHM).Nuvarande expansion inom den nya fabriksanläggningen innebär att vi nu behöver förstärka våra resurser ytterligare och därför söker QPharma nu en koordinator till avdelningen som kan hjälpa till. Tjänsten är en tillsvidareanställning och rapporterar direkt till SHM-chefen.

Du har ett genuint intresse för miljö- och arbetsmiljöfrågor. Som person är du strukturerad, driftig, lyhörd och utåtriktad. Rollen involverar många kontaktytor såväl internt som externt. Du ska kunna arbeta självständigt, liksom i grupp, vara lyhörd och drivande.

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund eller naturvetenskaplig utbildning, gärna med flerårig erfarenhet från läkemedelstillverkning inom SHM-området. Du bör ha bred kompetens inom SHM-området samtidigt som det är meriterande med spetskompetens inom ett eller flera områden. Har du erfarenhet av myndighetskontakt, t.ex. vid prövnings- och anmälningsärende för tillståndspliktiga verksamheter, goda kunskaper inom ISO 14001, ISO 45001 samt erfarenhet av förändringsarbete är det meriterande.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. följande:
  • Stötta organisationen i SHM-frågor
  • Aktivt driva kemikaliefrågorna framåt med hjälp av vårt nya kemikaliesystem
  • Planera och genomföra utbildningar inom SHM-området och se till att nödvändig SHM-information och utbildning för företagets anställda är på plats
  • Genomföra risk och konsekvensanalyser av olika slag
  • Delta vid/genomföra revisioner och inspektioner, interna och externa
  • Driva och initiera förbättringsprojekt inom området
Du kommer arbeta självständigt och nära samarbete med vår SHM-chef. Som person är du bra på att samarbeta internt med kollegor från olika avdelningar och externt med viktiga aktörer inom SHM. Du har hög arbetskapacitet, mycket god kommunikativ förmåga och du trivs med att arbeta i en krävande arbetsmiljö.

God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

Viktigt är också att du delar QPharmas tre värdegrunder:
  • Att göra skillnad
  • Jobba nära kunderna
  • Vara bästa arbetsplatsen
Mer information om tjänsten lämnas av SHM chef, Pontus Gustavsson, tel: +46 (0) 40 36 19 27, pontus.gustavsson@qpharma.com.

Sista ansökningsdag är 31 januari men intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag via https://qpharma.easycruit.com/.

Fackliga företrädare: Anna Ejdemo - Unionen tel. 040-36 18 90, Maria Nilsson - Akademikerförbundet (SSR) tel. 040-36 19 61.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Koordinator

Inga fler jobb från QPharma SHM tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga