QPharma · Publicerad 14 juli 2020

Om företaget

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 250 personer. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 i Life Science-kategorin erbjuder vi dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. QPharma befinner sig för närvarande i en expansiv fas med många spännande, roliga utvecklingsprojekt och nya kommersiella produkter. Som en del av vår utveckling söker vi nu en Produktionsingenjör för att fylla upp vår Produktionsteknikgrupp. Du som söker har ett stort intresse av teknik och farmaceutisk produktion.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer vara ansvarig för en produktgrupp där du kommer att aktivt jobba med, driva och implementera förbättringsprojekt (process, supply chain, arbetsmiljö, säkerhet, underhåll, teknik). I tjänsten ligger också bland annat att utarbeta SOPar, arbeta med ändringsärenden och batchdokumentation.

Andra arbetsuppgifter är också att:
  • Ansvarig för utrustning
  • Ansvarig för kvalificeringar, valideringar och testkörningar av utrustning
  • Bidra för att Säkra att cGMP upprätthålls (EU, FDA)
  • Skriva ändringsbegäran, avvikelserapporter och störningsrapporter
  • Uppföljning av produkt och processer med CPV/SPC
  • Kontakter med kund
Bakgrund

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet i farmaceutisk eller annan GMP-produktion. Eftergymnasial utbildning, Civilingenjörs- eller Apotekarexamen ses som en merit. Du förväntas vara ett föredöme för produktionsgruppen därför ser vi att du är positiv, driven, självgående, arbetar strukturerat, har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och kan ta stort eget ansvar. Du förutsätts ha goda datorkunskaper och goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av förbättringsarbete enligt t ex LEAN eller sex sigma samt av formsprutning eller extrudering.

Utöver ovan är det viktigt att du delar QPharmas tre värdegrunder:
  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, sista ansökningsdag är 2020-08-14. Registrering din ansökan på https://qpharma.teamtailor.com/.

Mer information om tjänsten lämnas av:

Produktionschef: Christian Johansson, 040-36 18 18

Fackliga företrädare

Anna Ejdemo, Unionen, tel. 040-36 18 90.

Shahpar Ghoubadi, Akademikerförbundet (SSR), tel. 040-36 18 83.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
QPharma är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga