QPharma · Publicerad 19 nov 2020

Om företaget

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 250 personer. För mer information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 inom Life Science erbjuder vi dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som Provtagare på QC ingår du i gruppen SM &EM (Starting Material and Environmental Monitoring). Provtagarna ansvarar för provtagning av råvaror, förpackningsmaterial, APIer och miljöprovtagning, de planerar, utför och dokumenterar provtagning för rengöringsvalidering.

Det förväntas att du självständigt planerar ditt arbete och genomför provtagning enligt instruktion och dokumenterar ditt arbete enligt gällande procedurer. Förutom provtagningsarbete ingår även enklare laboratoriearbete på QC och andra uppgifter som instrumentansvar och revidering av SOPar. Att arbeta enligt gällande GMP-regler är en självklarhet i verksamheten.

Du rapporterar till Team Leader QC-SM & EM.

Kvalifikationer

Som person är du självgående och mycket noggrann. Du är engagerad, positiv och arbetar gärna både självständigt och i team. Erfarenhet från GMP-miljö och/eller miljöprovtagning är meriterande. Vi arbetar i en internationell miljö och det är därför viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Du delar QPharmas tre värderingar, områden/egenskaper som är viktiga för oss:
  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen
Arbetstider och omfattning

Heltid, anställningsformen är tillsvidareanställning. Provanställning kan vara aktuellt.

Sista ansökningsdag är 5 december, men intervjuer och urval kommer att ske löpande. Om du brinner för att göra skillnad för människors och speciellt kvinnors hälsa, tveka inte med att genast registrera din ansökan på https://qpharma.teamtailor.com/.

Mer information om tjänsten lämnas av:

Team Leader QC-SM&EM, Maria Nilsson, tel. 040-36 19 61 eller Head of QC, Linda Rebert, tel. 040-36 18 37

Fackliga företrädare

Hedvig Samuelsson, Unionen, tel. 040-36 18 09

Shahpar Ghobadi: Akademikerföreningen (AF), tel. 040-36 18 83

Ola Metz (IF Metall), tel. 040-36 19 47
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
QPharma är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga