QPharma · Publicerad 23 okt 2020

Om företaget

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 250 personer. För mer information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 inom Life Science erbjuder vi dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. QPharma befinner sig för närvarande i en expansiv fas med flera nya produkter och utvecklingsprojekt och har därför behov av två Analytiska kemister till vårt QC-team.

Arbetsuppgifter

Som Analytisk kemist på QC-AS kommer du ingå i en grupp om ca. 12 personer som ansvarar för analyser av färdig produkt. Det är ett jobb med stort fokus på det laborativa arbetet och du förväntas med olika analystekniker självständigt utföra analyser av intermediat, färdig produkt och stabilitetsprover. Du kommer noggrant analysera, utvärdera, granska och rapportera dina resultat efter givna metoder och vid avvikande resultat ansvarar du för felsökning och utredning. Gruppen hanterar många prover från ett flertal olika produkter och därför är planering, samarbete och flexibilitet i fokus för ett väl fungerande flöde.

Förutom laborativt arbete ingår arbetsuppgifter och ansvarsområden som instrumentansvar, uppdatera procedurer och analysmetoder, arbetsmiljö och förbättringsåtgärder i verksamheten.

Du rapporterar till Team Leader QC-AS, Analytical support.

Kvalifikationer
Lämplig utbildningsbakgrund är Civilingenjörs-, Högskoleingenjörs-, eller Magisterexamen inom analytisk kemi eller motsvarande utbildning. Du har gedigen erfarenhet av laboratoriearbete i GMP-miljö och erfarenhet av analystekniker som HPLC, Frisättning, UV, IR osv. Som person är du noggrann, driven, engagerad och positiv samt arbetar likaväl självständigt som i team. Vi arbetar i en internationell miljö och det är därför viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Utöver ovan är det viktigt att du delar QPharmas tre värdegrunder:
  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen
Arbetstider och omfattning

Heltid, anställningsformen är tillsvidareanställning. Provanställning kan vara aktuellt.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så registrera din ansökan med CV och personligt brev senast 6 november 2020 via vår hemsida. Om du brinner för att göra skillnad för människors och speciellt kvinnors hälsa, tveka inte med att genast registrera din ansökan på https://qpharma.teamtailor.com/.

Mer information om tjänsten lämnas av:

Team Leader QC-AS, Nisse Nilsson, tel. 040-641 70 33
Head of QC, Linda Rebert, tel. 040-36 18 37

Fackliga företrädare

Anna Ejdemo, Unionen, tel. 040-36 18 90

Shahpar Ghobadi: Akademikerföreningen (AF), tel. 040-36 18 83
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
QPharma är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Visa var

Inga fler jobb från QPharma tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga