QPharma · Publicerad 23 juli 2020

Om företaget

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 250 personer. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 i Life Science-kategorin erbjuder vi dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. QPharma befinner sig för närvarande i en expansiv fas med många spännande, roliga utvecklingsprojekt och nya kommersiella produkter.

Vi söker nu en senior projektledare för en tillsvidaretjänst. Du kommer att ha nära kundkontakt (internt och externt) och arbeta med komplexa projekt inom framför allt utveckling av läkemedel och kombinationsprodukter. Vi genomför allt från tidiga produktutvecklingsprojekt till transferprojekt i fullskalig produktion samt interna investeringsprojekt. Du kommer tillhöra vår projektledaravdelning, Project Management.

På QPharma drivs projekt enligt vår projektmodell, vilken avser projektstyrningsaktiviteter i samtliga steg från inkommen förfrågan, uppstart och genomförande, till avslut och effekthemtagning. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med alla företagets avdelningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden består av:
  • Genomföra projekt med resultat inom satta ramar överenskomna med kund och internt
  • Arbeta aktivt med riskstyrning i projektet
  • Kommunicera och rapportera projektstatus till relevanta intressenter
  • Ansvara för projektets ekonomi
  • Utveckla och effektivisera projektarbetet på QPharma
  • Säkerställa att organisationen och arbetssättet i projekt är ändamålsenligt, dokumenterat och tydligt
  • Fördela och följa upp arbetet inom projektgruppen
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen krävs minst fem års erfarenhet av projektledning samt erfarenhet från läkemedelsbranschen och GMP. Du har akademisk examen som t.ex. apotekare, naturvetare eller civilingenjör. Är du dessutom certifierad inom projektledning ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i Microsoft Office och att arbeta med projektverktyg som Canea samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, resultatorienterad och självständig. Du angriper dina arbetsuppgifter med ett ödmjukt förhållningssätt där din förmåga att snabbt hitta effektiva lösningar kommer till sin rätta. Du är en naturlig ledare som engagerar och inspirerar dina projektdeltagare med tydliga mål och bidrar till ett roligt och trivsamt arbetsklimat.

Det är viktigt för oss att du delar QPharmas tre värderingar; områden/egenskaper som är viktiga för oss:
  • Nära kunderna
  • Göra skillnad
  • Bästa arbetsplatsen
Sista ansökningsdag är 16 augusti men intervjuer och urval kommer att ske löpande. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan via https://qpharma.teamtailor.com/.

Mer information om tjänsten lämnas av:
Avdelningschef Project Management, Marie Svensson, 0709 - 29 85 47

Fackliga företrädare

Unionen: Anna Ejdemo 040 - 36 18 90

Akademikerförbundet: Shahpar Ghobadi 040 - 36 18 83
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
QPharma är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga