QPharma · Publicerad 10 feb 2021

Om företaget

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 250 personer. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.

Som stolta vinnare av Malmö stads näringslivspris för 2019 i Life Science-kategorin erbjuder vi dig en utmanande och inspirerande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. QPharma befinner sig för närvarande i en expansiv fas med många spännande, roliga utvecklingsprojekt och nya kommersiella produkter.

Om tjänsten

Har du ett tekniskt intresse och brinner för att arbeta med problemlösning av varierande komplexitet på ett växande företag inom läkemedelsindustrin? Då ska du inte missa möjligheten att söka denna tjänst som Tekniker
! Tjänsten innebär att du blir tekniskt ansvarig för en ny aseptisk sprutfyllningslinje som sätts upp under 2021. Tjänsten är en tillsvidare och tjänstgöringsgraden är heltid. Du kommer att rapportera till Produktionsledaren för Fyllningslinjen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden innebär att:
  • Ansvara för att göra omställningar på en aseptisk sprutfyllningslinje
  • Utbilda och bistå operatörerna med tekniska problemlösningar
  • Granska och ta fram dokumentation samt bistå med expertis
  • Ansvara och utföra regelbundet underhållsarbete på fyllningslinje samt tillhörande utrustning
Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet inom produktion och arbete i GMP-miljö samt god kunskap om aseptisk tillverkning är ett krav. Teknisk utbildning, gärna mot produktion är meriterande. Du är noggrann och har ett bra ordningssinne.

Med din positiva attityd, initiativförmåga och personliga engagemang förmedlar du information till individ och grupp på ett föredömligt och coachande sätt. Du kommer att arbeta både självständigt och i team vilket innebär att du är flexibel och kan växla mellan detaljnivå och helhetsperspektiv.

Det är också viktigt att du delar QPharmas tre värderingar som betyder väldigt mycket för oss:
  • Göra skillnad
  • Nära kunderna
  • Bästa arbetsplatsen
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så registrera din ansökan via vår hemsida www.qpharma.com senast den 7 mars

Mer information om tjänsten lämnas av: Produktionschef Christian Johansson, tel. 040-361818

Fackliga företrädareHedvig Samuelsson, Unionen tel. 040-36 18 09 och Shahpar Ghobadi, Akademikerförbundet tel. 040-36 18 83
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
QPharma är en innovativ kontraktutvecklare och tillverkare av läkemedel. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda lösningar genom vår omfattande kunskap och unika tillverkningskapacitet. Vår relativt platta organisations- och projektledningsstruktur garanterar effektiviteten i det vi gör och främjar god kommunikation med våra kunder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga