RESCUE Intellitech AB · Publicerad 17 juni 2020

RESCUE Intellitech AB går en mycket spännande framtid tillmötes, framförallt p.g.a. ett starkt internationellt intresse för våra produkter. Vi behöver nu utöka vårt tekniska team med en Elingenjör/Automationsingenjör som vill och kan bidra brett och som trivs med att vara hands-on när det behövs.

RESCUE Intellitech AB är ett bolag inom Sandberg Development AB, med fokus på innovativa lösningar för Räddningstjänsterna i hela världen. RESCUE Intellitech har specialutvecklat en tvättmaskin, Solo Rescue för dekontaminering och rengöring av rökdykarutrustning för räddningstjänst och brandväsen. Tvättmaskinen Solo Rescue rengör utrustning nedsmutsad av sot som innehåller cancerogena ämnen och brandpersonal undviker därmed hälsovådliga ämnen. Solo Rescue är en unik svensktillverkad produkt som rönt stora framgångar.


Om tjänsten

Du erbjuds en ny och bred roll i ett expansivt bolag och en möjlighet påverka våra produkter och vara starkt bidragande i vår fortsatta tillväxtresa. Som vår Elingenjör/Automationsingenjör blir ditt huvudsakliga fokus att bidra till att våra produkter blir bättre - både befintliga och framtida. Du fungerar som företagets expert i frågor rörande våra maskiners el och automation och du blir en del i mindre och teknik-/R&D-team som lika gärna jobbar labbet/verkstaden som på kontoret. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
 • Utföra tester/analyser på befintliga och alternativa komponenter - ex. pumpar, elektriska motorer, värmeelement, styrkort m.m.
 • Utveckling och av nya produkter samt förbättring och utveckling av befintliga produkter
 • Bygga, modifiera och testa prototyper
 • Modifiering av komponenter samt uppdateringar av mjukvara och hårdvara i befintliga produkter/maskiner
 • Inköp och kontakt med underleverantörer
Vi är ett litet företag i stark tillväxt, vi söker dig som trivs med att jobba hands on, Ad hoc och med stor variation. Rollen är placerad i Sandberg Developments AB's lokaler på Jägershillsgatan i Malmö och du rapporterar till Product and R&D Manager. Rollen innebär ett mindre antal resdagar per år, exempelvis i samband med besök hos nationella och internationella underleverantörer.


Vi erbjuder

Vi är ödmjuka inför våra anställdas kompetens och sätter stort värde på medarbetarnas kunskap på samma sätt som vi satsar på medarbetarnas hälsa och trivsel - vi sätter personalen först!

Vi är ett expansivt och relativt ungt företag i en välrenommerad och stabil koncern, vilket i sin tur innebär att du ges stora möjligheter utvecklas i din profession och växa i ansvar i takt med bolagets fortsatta expansion.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.


Din profil

Som person utmärks du av ditt tekniska kunnande, din nyfikenhet och din kreativitet. Du är prestigelös och trivs med att arbeta Ad hoc - för dig är det en självklarhet att hugga tag där du behövs mest för stunden, oavsett vad det gäller. Du trivs som allra bäst när du får dra nytta av din starka praktiska och teoretiska problemlösningsförmåga. Du är hands on, är allmänt händig och du tar varje tillfälle du ges att utöva dina tekniska kunskaper i labbet/verkstaden. Du är van att ta ansvar och egna initiativ - den erfarenheten i kombination med din målmedvetenhet och din förmåga att anpassa dig efter rådande omständigheter gör att du alltid tar dig och dina projekt framåt. Då vårt teknik-/R&D-team är beroende av varandra är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs med att jobba i projektform.

Kvalifikationer:
 • Utbildning inom el, automation eller annan för rollen lämplig teknisk inriktning - vi ser gärna att du har högskoleexamen
 • Tidigare erfarenhet av arbete med elektriska pumpar/motorer
 • Händig/hands on och van att bygga, testa och modifiera prototyper
 • God förståelse för mekaniska system
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Körkort för personbil
Då våra produkter innehåller en stor bredd sett till teknik är all teknisk erfarenhet, utbildning och kunskap utöver ovan listade kvalifikationer meriterande.


Ansökan

Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.

Varmt välkommen med din ansökan!


OM RESCUE Intellitech AB & Sandberg Development AB

RESCUE Intellitech AB är ett bolag inom Sandberg Development AB, med fokus på innovativa lösningar för Räddningstjänsterna i hela världen. Huvudkontoret finns i Malmö, med dotterbolag i USA. Inom Sandberg Development Koncernen ingår även innovativa bolag som Aimpoint, GRANULDISK och Camurus.

Läs mer om Solo Rescue på vår LinkedIn-sida.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga