ROL Ergo AB · Publicerad 18 jan

Om jag säger Java, Linux och pratar om databaser, kanske till och med halkar in på någon diskussion gällande bigdata eller stream processsing, är detta något du triggar igång på? Är tekniken grunden i din motivation och din nyfikenhet att söka nya lösningar genom ny teknik? Ja, då kanske du är den vi söker.

ROL Ergo är mycket framgångsrika inom sitt område av Intelligent Office och har sitt utvecklingskontor i Malmö med sitt huvudkontor i Jönköping. Du kommer vara en del av utvecklingsteamet i Malmö på 9 personer där du blir en nyckelspelare för ROL Ergos utveckling vidare kring deras lösningar för smarta kontor.

Arbetsuppgifter

I ditt dagliga arbete kommer du att bygga och förbättra microservices skrivet i Java. Du kommer att bygga tjänster som förbrukar data från flera källor, inklusive databaser och meddelandesystem. Löpande kommer du att utveckla, testa och distribuera kod på Linux-servrar. I ditt ansvarsområde kommer du att bygga och förbättra de Java-system som tar hand om tusentals datahändelser varje sekund. Att optimera datalagring och dataåtkomst ligger också inom ditt arbetsområde tillsammans med att skapa ett system där data enkelt kan presenteras och analyseras av ROL Ergos kunder. Tillsammans med det ansvar du har i ditt arbete tillåts du även stor frihet i att driva arbetet framåt. Projekten drivs agilt där man arbetar tillsammans i teamet för att lösa de uppgifter som uppkommer.

Kvalifikationer:

Du har en bakgrund av arbete med molntjänster och fördragsvis inom Java och Google. Som person bryr du dig om kvalitet och vet vad det innebär att skriva högkvalitativ kod och dela med dig av den till dina kollegor och kunder. Du besitter en djup förståelse av systemdesign och datastruktur. Ord som du ofta du förknippas med och fått feedback kring är att vara självgående och teknikintresserad. I detta arbete går tekniken före allt, då det handlar om att söka ny teknik, ta del av den och analysera och diskutera vidare. För att passa in i teamet bör du vara en sann teamspelare som har en stor dos av prestigelöshet, där fokuset är att lösa uppgiften tillsammans även om man är självgående inom sitt ansvarsområde. Du har erfarenhet av att designa, bygga och driva storskaliga system.

Svenska och engelska på hög professionell nivå är en förutsättning för rollen.

Du har även...
  • ... grundläggande kunskaper om Linux-system
  • ... erfarenhet av att hantera stor mängd data
  • ... använt GIT
  • ... vana att skriva Unit tests
ROL Ergo erbjuder:

Du kommer ingå i en platt organisation där alla syns och kan göra skillnad för bolagets fortsatta utveckling. ROL Ergo är ett utvecklingsföretag som ekonomiskt går mycket bra där du kan påverka mycket genom korta beslutsvägar. ROL Ergo är Agila och vågar experimentera framåt. Du får stor möjlighet att vidareutvecklas i din egen yrkesroll där de har kreativa fredagar en gång i månaden. Där öronmärker man tid till att bara ägna sig åt egenutveckling i något projekt som man själv vill ägna tid åt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga