ROL Ergo AB · Publicerad 12 apr

Snackar du flytande JavasScript, HTML och CSS och har erfarenhet av testning, felsökning och automatiseringsteknik? Det viktigaste är dock inte vart du varit utan mer viktigt vart du är på väg.

ROL Ergo är mycket framgångsrika inom sitt område av Intelligent Office och har sitt utvecklingskontor i Malmö med sitt huvudkontor i Jönköping. Du kommer vara en del av utvecklingsteamet i Malmö på 15 personer där du blir delaktig i ROL Ergos utveckling vidare kring deras lösningar för smarta kontor.

Sök redan idag, vi vill nämligen att du startar snarast möjligt.

De första 6 månaderna kommer du att vara konsult via oss på Poolia, målsättningen är sedan att du ska bli anställd direkt hos ROL Ergo. Vill du växa med oss?

Arbetsuppgifter

Du kommer att bygga snygga, datarika och smidiga JavaScript webbapplikationer. Du kommer att konsumera datatunga REST API: n. Du kommer även tillsammans med en teamet designa användarvänliga frontendsystem.

Kvalifikationer

Är du vår nya stjärna inom webbutveckling? Självfallet har du goda kunskaper inom JavaScript, och framförallt brinner du för möjligheten att fortsätta utvecklas inom nya tekniker och design. Att tänka responsivt är en självklarhet för dig. Du bryr dig om kvalitet och vet vad det innebär att skicka högkvalitativ kod.

Du har grundläggande kunskaper inom...
  • JavaScript, CSS och HTML. Du har ju såklart testat på de stora JavaScript-biblioteken som jQuery, Angular, D3, React eller liknande.
  • Databaser.
  • Versionshanteringsverktyg som exv. Git
Kort sagt - du lever för webbutveckling och älskar att utmanas i ditt arbete! Du är kommunikativ, och uttrycker dig väl både i tal och i skrift. Svenska och engelska på hög professionell nivå är en förutsättning för rollen.

ROL Ergo erbjuder:

Du kommer ingå i en platt organisation där alla syns och kan göra skillnad för bolagets fortsatta utveckling. ROL Ergo är ett utvecklingsföretag under utveckling som också går ekonomiskt mycket bra där du kan påverka mycket genom korta beslutsvägar. ROL Ergo är Agila och vågar experimentera framåt. Du får stor möjlighet att vidareutvecklas i din egen yrkesroll där de har kreativa fredagar, en gång i månaden. Där öronmärker man tid till att bara ägna sig åt egenutveckling i något projekt som man själv vill ägna tid åt.

Tillträde: Omgående, enligt ök.
Omfattning: 100 %
Anställningsform: Konsult i 6 månader via Poolia, därefter anställning hos ROL Ergo.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 maj
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga