Rekryteringsmäklaren i Norden AB · Publicerad 23 sept 2019

Du ansvarar för konstruktionsavdelningen som består av 8 konstruktörer. Din primära roll är att leda, fördela och utveckla din personal, arbetssätt och aktuella elkraftsprojekt. Du kommer även själv att arbeta med konstruktion av elektriska kopplingsutrustningar såsom ställverk, transformatorer, reläskydd mm. Våra kunder finns inom industri, bygg, elinstallation, kraft-/energibolag, kommuner, landsting, fastighetsbolag och fastighetsförvaltare.

Dina arbetsuppgifter:
 • Du är ansvarig för att konstruktörerna håller tidsplaner, en hög kvalitetsnivå, kostnader samt att följa upp och säkerställa leveranser till kunderna.
 • Med din tekniska kompetens inom konstruktion är du ett naturligt stöd för din personal i teknikfrågor. Du kommer även själv att arbeta med konstruktion av företagets produkter inom elkraft.
 • I din roll som gruppchef och konstruktör har du nära kontakt med Elbogens projektledare, produktion, Sales Support och våra kunder.
 • Du rapporterar till Operations Manager.
 • Vi har kontor i Malmö där du blir placerad.
Din bakgrund/egenskaper:
 • Har erfarenhet av konstruktion inom elkraft (0,4 kV-24 kV). Har du arbetat med konstruktion inom kraftindustri, kraftentreprenad, ställverk alt som elkonsult är det en stor fördel.
 • Arbetar du idag på en elkraftsavdelning i en ledande roll är det meriterande. Du kan även vara en senior konstruktör och vilja ta nästa steg och bli gruppchef.
 • Har du allmän behörighet inom högspänning (>1000 volt) är det meriterande.
 • Kunskaper inom ELPROCAD underlättar ditt arbete. Du kommer även att arbeta i vårt affärssystem som heter Microsoft Dynamics AX.
 • Är du en tydlig ledare som är strukturerad, teknikintresserad, kreativ, prestigelös och har ett stort engagemang i ditt arbete och dina medarbetare är du rätt person för oss.
Vi erbjuder:
 • Vår verksamhet präglas av våra grundläggande värderingar som Öppenhet, Kvalitet och Ansvar och vi hoppas att du vill vara med på vår resa att utveckla företaget inom affärsområdet Entreprenad. Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Ansökan och kontaktperson:
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Om företaget:
Elbogen Electric är en av Sveriges ledande leverantörer av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar för eldistribution och automatisering. Vi har kompetens inom försäljning, konstruktion, tillverkning och installation.

Vi erbjuder produkter, tjänster och service i två olika affärsområden: Entreprenad med allt från mindre el centraler och kopplingslådor till kompletta kraftentreprenader upp till 24kV. Industri, där vi agerar som OEM leverantör av automations-utrustningar mot industrin.
Elbogen Electric har egen plåttillverkning, i form av dotterbolaget Cetec AB. Koncernen har sitt huvudkontor i Malmö och har ca hundra anställda.

Sökord: konstruktör, uppdragsledare, projektledare, elkonsult, konsult, gruppchef, konstruktionschef, konstruktörschef, avdelningschef, teknisk chef, teamledare, elteknik, elkraft, kraft, eldistribution, högspänning, mellanspänning, lågspänning, elkraftsanläggning, kraftentreprenad, elinstallation, energi, styr- och regler, industri, bygg, ställverk, transformator, reläskydd, stationsbyggnad, jordtag, kontrollskåp, Turn key
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga