Roi Rekrytering Sverige · Publicerad 28 jan 2020

Är du driven, gillar du att göra affärer och trivs med att arbeta med telefonen som främsta verktyg? Vill du bli en del av ett riktigt bra team och skratta på jobb? Då kan tjänsten som kundansvarig säljare hos oss vara något för dig!Arbetsuppgifter
I rollen som kundansvarig säljare hos oss kommer du att ha ansvar för hela säljprocessen. Allt från prospektering, nykundsbearbetning till kundmöten där du demonstrerar och säljer in våra tjänster. Kunder är företag i olika branscher, av varierande storlek, lokaliserade i olika delar av landet. Primärt kommer du arbeta med telefon som främsta verktyg men du kommer även åka ut på fysiska kundmöten.

Din profil
För att trivas i denna roll tror vi att du har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning (gärna mot HR och /eller VD men inget krav). Du triggas av att göra affärer och att hjälpa kunden till besparing i tid och/ eller pengar. Du är van att använda telefon och mejl som ditt främsta verktyg.

Vi söker dig som är driven, självgående och målmedveten. Du är nyfiken och lyhörd på kundens behov, är tålmodig och tänker långsiktigt.

Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning men det är inget krav. Dina personliga egenskaper är viktigare.

Vad erbjuder vi då?

- Massor i överflöd!

Vi arbetar aktivt för att ha en hög trivsel och för att ha kul tillsammans. Skrattar man så man får lite ont i magen är det desto enklare att prestera. Vi kommer förbereda din ankomst och uppstart hos och sedan är det självklart att du blir med på gemensamma interna workshops, AW´s, kunskapsutbyten med mera - om du vill.

Du får tillgång till en miljö där alla tänkbara floskler uppfylls - du vet ”högt i tak”, ”värderingar som faktiskt efterlevs på riktigt”, ”en plats där misstag är tillåtet” och antagligen allt annat du kan komma på. Hos oss får du möjligheten för att utvecklas och ta mer ansvar!

Som om inte det vore nog så får du nästan fri tillgång till stöttande och fantastiska kollegor.

Låter det intressant så sök gärna tjänsten snarast för vi saknar dig i vårt team - vår tillväxtresa är beroende av ditt bidrag.

Läs gärna mer om hur det är att vara en del av oss här

Vi hoppas att du vill bli en av oss!

Ansökan
Låter detta intressant vill vi gärna komma i kontakt med dig! Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV.

Ta gärna kontakt med mig som rekryterar, Lukas Drelich på lukas.drelich@roirekrytering.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men svarar såklart gärna på frågor på både telefon och e-post.

Om oss
Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringsplattform för bolag som själva vill påverka sin prislapp. Med vårt stöd kan företag ta lite eller mycket hjälp, beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Roi Rekrytering hjälper kunden med kvalificerad search när det krävs, oftast så gör våra kunder dock delar eller det mesta själv i sin rekrytering med hjälp av ett enkelt systemstöd för hela rekryteringsprocessen. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör. Vi får väldigt höga trivselsiffror i de medarbetarundersökningar som vi genomför kontinuerligt, och däremellan arbetar vi aktivt på förbättringar. Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på roirekrytering.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga