Roi Rekrytering Sverige · Publicerad Idag 00:00

Roi Rekrytering driver utvecklingen framåt i en konservativ rekryteringsbransch, en bransch som står inför stor förändring de kommande åren. Vi är en drivande aktör i den förändringen, där kundens nytta och valfrihet står i centrum och där sociala medier spelar allt större roll.

Om tjänsten

Roi Rekrytering är i tillväxtfas och det går bra för oss just nu, därför behöver vi stärka upp vårt team med en junior rekryterare, detta så att vi kan fortsätta erbjuda våra nya såväl som våra återkommande kunder service av högsta klass. Som junior rekryterare hos oss kommer du att assistera dina rekryterarkollegor i rekryteringsprocessens olika delar. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Boka och koordinera kandidater till intervju
  • Publicera och administrera annonser på vår hemsida samt sociala medier
  • Assistera rekryterarna i searcharbetet genom att kartlägga och kontakta intressanta kandidater
  • Genomföra selektering och urval
  • Övrig administration kopplat till rekryteringsprocessen
Vi ser framför oss att du utvecklas i takt med att vi växer och att du med tiden tilldelas mer ansvar. För oss är det självklart att du, liksom vi, från dag ett har som gemensamt mål att du inom en snar framtid självständigt driver och ansvarar för rekryteringsprocesser.

Ditt intresse och fokus bör ligga i hantverket rekrytering då du hos oss inte har en säljbudget eller krav på att sälja in egna uppdrag.

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du:
  • Har en akademisk examen inom HR, beteendevetenskap, ekonomi eller annan relevant utbildning
  • Har god förmåga att organisera och strukturera din vardag, även när tempot är högt
  • Är skicklig på att uttrycka dig skriftligt och muntligt
  • Har ett analytiskt förhållningssätt
Vi söker dig som vill med på vår tillväxtresa, där du på ett betydande sätt bidrar till nöjda kunder. Vi har goda möjligheter att anpassa tjänsten efter din nuvarande kunskapsnivå och dina tidigare erfarenheter - din energi, nyfikenhet och personlighet kommer vara desto mer avgörande för oss. Det är viktigt för oss att du från dag ett bidrar till kontorets redan goda stämning.

Vi erbjuder

Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, därför inleds din anställning med en introduktion kring oss, våra produkter och värderingar. Introduktionen kommer till stor del anpassas efter din tidigare erfarenhet.

Hos oss har du stor möjlighet att påverka din arbetsdag. Vi arbetar enligt frihet under ansvar och menar att det är de långsiktiga resultaten som räknas. Då vi är ett växande bolag finns det stora möjligheter att påverka, och vi ser gärna att du kommer med idéer som bidrar till att vi utför ett ännu bättre arbete, både internt och gentemot kund.

Vi på Roi Rekrytering tycker det är viktigt att man trivs på jobbet och har roligt tillsammans. Även om vi arbetar under eget ansvar tar vi ofta hjälp av varandra och sprider energi. Du kommer bli en viktig del av ett team drivna och resultatinriktade personer som kontinuerligt vill fortsätta utvecklas.

Ansökan

Låter detta intressant så ser vi fram emot din ansökan med CV och personligt brev redan idag som anknyter till annonsen. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2017-10-22. Du ansöker genom att klicka på knappen ”Sök tjänst” ovan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökan via e-post.

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Björn Jonasson på telefon 0709-261 227 eller på bjorn.jonasson@roirekrytering.se.

Om oss

Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringstjänst för bolag som själva vill påverka sin prislapp. Med vårt stöd kan våra kunder ta lite eller mycket hjälp i en rekrytering beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör.

Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på www.roirekrytering.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering