Roi Rekrytering Sverige · Publicerad Idag 00:00

Hos oss blir du ett lok i uppdraget att förändra en konservativ bransch, rekrytering, som står inför stor förändring de kommande åren. Vi vill ha med dig på resan att bli den drivande aktören i den processen. När du ser en möjlighet att starta, växa, driva och ta initiativ så får du extra energi. Du är en entreprenör som bygger med kundens nytta för ögonen i varje val. Vår ambition är att tillsammans med dig bygga ett helhetskoncept som skiljer sig från det andra erbjuder.

Vi menar att kunden själv kan bestämma vilken hjälp de behöver och samtidigt styra sin egen prislapp. Med din hjälp vill vi nu kunna erbjuda våra kunder interim/ bemanning inom HR och rekrytering. Vi söker dig som kan komplettera oss med kunskapen om hur man etablerar detta som ett nytt affärsområde hos oss. Du kommer vara loket som självständigt drar, men bör ha intresse att i steg två koppla på fler vagnar bakom dig.

Om dig

Vi söker dig som vill bli med på vår tillväxtresa - där du bidrar till förändring och nya nöjda kunder. Vi utgår från att du:
  • Gillar att göra affärer, och hitta lösningar till kundens bästa
  • Är van vid försäljning och får energi av kundmötet
  • Skapat kanon-resultat i din försäljning mot målgruppen HR och/ eller VD
  • Trivs med att självständigt vara ute på fältet, även om kontakten med kollegor är tät
  • Är nyfiken och lyssnar så att du etablerar ett förtroende
  • Har förmågan att presentera på ett enkelt och jordnära sätt
Din profil

Din ihärdighet ger resultat och du trivs i roller där du får ta initiativet. Du har tidigare erfarenhet att sälja in bemannings- eller interimtjänster, och drivs mer av själva affären än att vara delaktig i själva leveransen. När du väl landat affären får du hjälp, även om du är delaktig och leder arbetet.

Du har visat på goda resultat, och triggas nu av möjligheten att starta upp ett nytt affärsområde helt från scratch. Vi förutsätter att du vill vara med och påverka. Att komma med idéer och ta egna initiativ är en självklarhet hos oss. Vi står inte stilla utan är måna om att utveckla oss och företaget kontinuerligt. Detta blir du en mycket viktig del av.

Din drivkraft till att skapa affärer och samarbeten är viktigt. Att bygga relationer, och nätverk är något du redan märkt triggar dig och ger energi. Vi är alltid måna om att presentera den lösning som är bäst för kunden. Detta är för oss grunden för ett långsiktigt samarbete och många återkommande kunder.

Ditt fokus

Starta, Driva, Växa! Ditt fokus blir att etablera ett nytt affärsområde från noll till en lönsam affär. Vi har i nuläget ingen bemanningsverksamhet utan erbjuder enbart rekryteringstjänster. Vi önskar ditt bidrag till att konceptet differentierar sig mot övriga aktörer. Detta är en del av vår starka företagskultur. Troligen börjar du med betarbetning av etablerade kontakter och ditt nätverk. Tjänsten är på heltid och placerad i Malmö, men vi avser att etablera affärsområdet nationellt.

Vår framgång bygger på hårt, ihärdigt och målmedvetet arbete. Rätt lösning för kunden är alltid i fokus. Vi hoppas att du vill bli en av oss. Ett vinnande gäng i ett bolag i stark tillväxt, som tillsammans vill uppnå något stort. Att vi utnämndes till DI Gasell-företag 2017 är för oss ett kvitto på att vi är på rätt väg och nu är mogna att spänna bågen ytterligare!

Vi är måna om att du ska lyckas, så ett genomtänkt introduktionsprogram relaterat företaget, våra värderingar och produkter möter den person vi anställer. På Roi Rekrytering lyckas vi tillsammans!

Ansökan

Låter detta intressant hör du av dig omgående på det sätt som passar dig. Genom att ansöka nedan, genom ett telefonsamtal, mejl, LinkedIn, eller genom att titta in till oss på Gasverksgatan 9, bakom Caroli.

Kontakta gärna företagets VD Niclas Wate direkt på mejl niclas.wate@roirekrytering.se eller telefon 0734-35 35 77. Du kan även snabbt och enkelt ansöka genom att klicka på knappen ”Sök tjänst”.

Ta gärna din första kontakt redan idag. Såklart behandlas vår dialog helt konfidentiellt.

Om oss

Roi Rekrytering ger kunden en kostnadseffektiv rekryteringstjänst. Hos oss kan bolagen själva påverka sina prislapp. Vi stöttar med lite eller mycket hjälp beroende på förutsättningarna. Oftast gör kunden delar eller det mesta själv i sin rekrytering med hjälp av ett väldigt enkelt systemstöd för hela rekryteringsprocessen. Det ska vara enkelt och snabbt när man väljer våra lösningar. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör. Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på roirekrytering.se.
+ Läs mer om jobbet