Roi Rekrytering · Publicerad 18 jan

Protega är marknadsledande i Norden inom passivt brandskydd. Vi tillverkar med utgångspunkt från Trelleborg produkter för expanderande brandskydd som bland annat brandskyddsfärg, brandfog, plaströrsförslutare och brandskivor.

Protega-metoden betyder att våra kunder köper värdefull tid genom att måla den bärande konstruktionen med vår brandskyddsfärg. Vi är stolta över våra produkter som ger tid för att rädda liv!

Protega är i stark internationell tillväxt och söker medarbetare med stort engagemang och som värdesätter gemenskap och en arbetsglädje som kommer genom möjligheterna att påverka.

Om tjänsten

Rollen som International Technical Manager är en nyckelroll på Protega och du blir en del av företagets ledningsgrupp. Du har ansvar för att driva projekt och för att genomföra prov och tester gentemot branschens standarder. Du är samtidigt vår representant i aktuella branschnätverk nationellt och internationellt. Vi har i dagsläget vår huvudsakliga marknad i Europa och Oceanien.

För att trivas i rollen som International Technical Manager har du ett tydligt eget driv, är möjlighetsorienterad och affärsmässig. Du är nyfiken på vad som händer i branschen, tycker om att ta initiativ och ser nätverkande som en utvecklande del av ditt arbete.

Arbetsuppgifter
 • Genomföra regelbundna prov och tester mot branschens standarder, främst kring brand, brandmotstånd och ytskikt.
 • Arbetsledning och personalansvar för två personer
 • Del av ledningsgrupp, rapporterar till VD
 • Driva projekt internt och externt
 • Aktivt följa, delta i och påverka branschens utveckling
 • Bearbeta föreskrivande led
 • Vara delaktig vid säljmöten
 • Sitta med i aktuella nätverk i Sverige och Europa för att vara uppdaterad inom branschens regelverk och ha möjlighet att påverka utvecklingen.
 • Medverka på de större mässorna
Kvalifikationer
 • Akademisk utbildning
 • Obehindrad engelska i tal och skrift. Tyska är meriterande.
 • Körkort
 • Erfarenhet från rollen som teknisk chef, produktchef eller haft ansvar för utvecklingsarbete
 • Erfarenhet från att arbeta med liknande processer inom produktstandarder (t.ex. inom färg-, bygg-, kemi-, el- eller vvs- industrin).
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är initiativtagande, engagerad och som vill vara med och påverka. Vi har fokus på förbättringsarbeten och ger stora möjligheter till att vara med och utveckla företaget.

För att trivas hos oss på Protega är du som person nyfiken och självgående. Du blir en viktig spelare i ett växande lag där alla bidrar till företagets fortsatta utveckling och förbättring. Vi har en platt organisation där vi fattar snabba beslut och arbetar smart. Om du kommer från en större organisation tror vi att du kommer se denna handlingsfrihet som något mycket positivt. Hos oss gör du verkligen skillnad!

Ansökan

Passar du in på beskrivningen ovan så vill vi gärna komma i kontakt med dig. Ansök genom att trycka på ”Sök tjänst” och ladda upp CV och personligt brev. Urval sker löpande.

Sista ansökningsdag är 2018-01-23, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka!

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Patricia Key på mail patricia.key@roirekrytering.se.
Vid specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Helen Klittbo på helen.klittbo@protega.se.

Om Protega

Vår verksamhet är baserad i Trelleborg. Vi har sedan 1988 utvecklat, tillverkat och marknadsfört produkter för expanderande brandskydd. Våra produkter är vattenbaserade brandskyddsfärger, fogmassor och brandtätningsprodukter.

Vi sätter en ära i att vara ledande på miljöområdet, såväl inom färdiga produkter, produktutveckling som i tillverkningsprocessen. Våra produkter är med i Byggvarubedömningen, Sundahus, Living Building Challenge, Basta och i databas för byggprodukter som kan användas i Svanenmärkta byggnader.

Vill du veta mer om Protega och våra produkter, besök gärna vår hemsida www.protega.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga