Roi Rekrytering - egna rekryteringar · Publicerad 18 nov

Roi Rekrytering är nydanare i en konservativ rekryteringsbransch som står inför stor förändring de kommande åren. Vi är en drivande aktör i den förändringen, där kundens nytta och valfrihet står i centrum och där sociala medier spelar allt större roll.

Nya och framförallt återkommande kunder gör att vi växer och behöver en Rekryterare som i första hand supporterar våra kunder med kandidatkontakt, administration och projektledning i kundens rekryteringsprocesser.

Detta innebär bland annat:
 • Framtagning av kravprofil
 • Genomföra urval bland sökande
 • Genomföra avstämning/ intervju med lämpliga kandidater
 • Genomföra personlighetsanalyser och värderingstest
 • Presentera kvalificerade kandidater för uppdragsgivare
 • Självständigt driva rekryteringsprocesser
Ditt intresse och fokus bör ligga i hantverket rekrytering då du hos oss inte har en säljbudget eller krav på att dra in egna uppdrag.

Din profil

Vi söker dig som vill bli med på vår tillväxtresa, där du på ett betydande sätt bidrar till nöjda kunder som därmed återkommer. För att lyckas i rollen ser vi du:
 • Har arbetslivserfarenhet inom rekrytering som researcher/rekryteringskonsult/rekryterare
 • Gärna har akademisk examen inom beteendevetenskap, personalvetenskap, psykologi, företagsekonomi eller annan relevant utbildning, detta är dock ej ett krav
 • Har god förmåga att strukturera din vardag, samt tålamod och ihärdighet att föra dina rekryteringar helt i hamn
 • Har god förmåga att sätta dig in i ett företags verksamhet och behov för att kunna ge dem rätt hjälp, vilket naturligt leder till långsiktiga och bra relationer
 • Är skicklig på att uttrycka dig skriftligt och muntligt
 • Med din positiva inställning bidrar till kontorets redan goda stämning
Är du certifierad i testverktyg kopplat till rekrytering och urval ser vi det som starkt meriterande.

Din drivkraft får kugghjulen att snurra och bidrar till företagets tillväxt. Hos oss får du vara med och påverka mer än du tror, och att komma med idéer och ta egna initiativ välkomnar vi. För att trivas hos oss bör du tycka om när det händer saker! Vi står inte stilla utan är måna om att utveckla oss och företaget kontinuerligt.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att påverka din arbetsdag och självständigt driva dina projekt, där du arbetar med kunder med allt från mindre företag med tiotalet anställda, till stora välkända koncerner. Du får ett stort ansvar för kvalitet och leverans i dina processer. Vi arbetar enligt frihet under ansvar och menar att det är resultaten som räknas. Då vi är ett växande bolag finns det stora möjligheter att få vara med att påverka. Vi ser gärna att du kommer med idéer, som bidrar till att vi utför ett ännu bättre arbete mot våra kunder. Därtill kommer du ingå i ett team av drivna, resultatinriktade och samarbetsvilliga personer som tycker att det är viktigt att ha det bra på jobbet.

Vi är måna om att du ska lyckas och trivas hos oss, din anställning inleds med ett genomtänkt introduktionsprogram kopplat till företaget och våra produkter, tjänsten, våra värderingar och självklart även anpassat efter dig.

Vår framgång bygger på hårt, ihärdigt och målmedvetet arbete. Vi hoppas att du vill bli en av oss - ett vinnande gäng som tillsammans vill uppnå något stort.

Ansökan
Låter detta intressant så delge gärna din ansökan redan idag med CV och personligt brev som anknyter till annonsen. Vi tillämpar löpande urval. Du ansöker snabbt och enkelt genom att klicka på knappen ”Sök tjänst” ovan. Vi tar ej emot ansökan via e-post.

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta företagets VD Niclas Wate på mejl niclas.wate@roirekrytering.se.

Om oss
Roi Rekrytering erbjuder en kostnadseffektiv rekryteringstjänst för bolag som själva vill påverka sina prislapp. Med vårt stöd kan företag ta lite eller mycket hjälp beroende på sina förutsättningar, och samtidigt själv styra hur mycket en rekrytering ska kosta. Roi Rekrytering hjälper kunden med kvalificerad search när det krävs, men oftast så gör kunden delar eller det mesta själv i sin rekrytering med hjälp av ett väldigt enkelt systemstöd för hela rekryteringsprocessen. Det som kännetecknar kollegorna på Roi Rekrytering är Ihärdighet, Enkelhet, Transparens och att vi söker Kontinuerlig Förbättring i allt vi gör. Läs gärna mer om vårt erbjudande och våra värderingar på www.roirekrytering.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga