RugVista · Publicerad 4 mars 2021

Trivs du i tillväxtbolag där man drivs av ett ständigt förbättringsarbete? RugVista är ett framgångsrikt e-handelsbolag som i dagarna listats på First North Premier. Som redovisningsansvarig på RugVista får du chansen att arbeta i en organisation som drivs av tydliga värderingar och som ger dig möjligheter att jobba självständigt, där du själv strukturerar, tar ansvar för och driver dina processer framåt. Det är viktigt att ha ett gott samspel med den övriga organisationen och att du är en person som bidrar med en god teamanda. Bolaget drivs av en inkluderande och engagerande kultur där du får mycket tillbaka! Känner du igen dig och vill vara med på deras fortsatta tillväxtresa? Läs i så fall vidare!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Myndighetsrapportering till Skatteverket, TMF och liknande
  • Diverse ad-hoc uppgifter och projekt
  • Leverantörsutbetalningar
  • Omfattande VAT-rapportering för samtliga EU-länder
  • Bevaka och upprätthålla intern kontroll enligt gällande lagar och regler
  • Årsredovisning enligt K3
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har med fördel 2-3 års erfarenhet av liknande tjänst men vi välkomnar även dig som ser det här som ett nästa steg i karriären. Du har gärna en bakgrund som civilekonom eller motsvarande. Du bör ha erfarenhet av större bolag och gärna inom B2C. Du bör även ha god kunskap i Office-paketet, speciellt Excel. Har du erfarenhet av enklare koncernredovisning är det meriterande. Du kommer arbeta i en internationell miljö där det är viktigt att du kan uttrycka dig väl både på engelska och svenska.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är en självständig person som gärna hjälper andra. Du är noggrann och vågar testa nya sätt och metoder. Du trivs med att ha frihet under ansvar och gör det som krävs för företagets, kundernas och kollegornas bästa.

Vad erbjuder bolaget dig?

Du får möjlighet att jobba i ett högpresterande bolag som värnar om socialt ansvar, för en hållbar miljö och att ge tillbaka. Du får förmåner som bidrar till gott välmående samt möjligheter att utvecklas i en lärande organisation.

Placeringsort: Malmö

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
RugVista är Europas ledande online-handlare av mattor via webbutiker på 20 olika språk, genom varumärkena RugVista och CarpetVista. Bolaget har en framgångsrik lönsam tillväxt under de senaste +10 åren. Den övergripande missionen är att ha en positiv inverkan på alla bolagets intressenter med extra fokus på att driva en hållbar utveckling i de geografiska regioner där produkterna tillverkas.

RugVista är listat på First North Premier, omsätter 560 mSEK och har 70 anställda.

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Alenryd på 0707-64 81 04, anna.alenryd@meritmind.se eller Viktoria Asp på 0737-48 20 92 eller viktoria.asp@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga