SBC · Publicerad 11 sept 2019

På kontoret i Malmö sitter vi i trivsamma lokaler i västra hamnen. Här arbetar 25 personer varav 8 i den gruppen du kommer tillhöra.

Du kommer att arbeta i vår inkasso- och betalsupport där du kommer hantera våra betalningsflöde men även samarbeta internt med kollegorna som arbetar med avgifts- & hyresförvaltningen. Du kommer att arbeta i en grupp som ska säkerställa att arbetet utförs i rätt tid och på ett kvalitetsmässigt sätt i syfte att medverka till en effektiv hantering.

Dina arbetsuppgifter
  • Autogiro
  • Dagliga inkassokörningar
  • Felinbetalningar
  • Hantering av inre fond
  • Uppläggning av nya medarbetare i vårt hyressystem
  • Besvara interna frågor kring autogiro, inkasso, betalningar och bokföring
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med administration och förstår bokföring. Vidare har du gymnasieutbildning eller annan relevant eftergymnasial utbildning (gärna inom ekonomi), goda kunskaper i Office-paketet, samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du är en strukturerad, effektiv och noggrann problemlösare som gillar att arbeta med administration och rutinarbetsuppgifter. För att lyckas i rollen behöver du också trivas med ett högt arbetstempo där du prioriterar bland olika arbetsuppgifter och utifrån företagets värderingar fattar egna beslut. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team kombinerat med arbetsuppgifter som sköts självständigt, varför det är viktigt att du trivs med båda delarna.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV, Personligt brev med en kort sammanfattning av hur du passar för arbetsuppgifterna, samt en motivering till varför just du är lämplig och vill ha denna tjänst samt betyg från relevanta utbildningar.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 sept 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga