SJR AB · Publicerad Igår 00:00

Till vår kund i Malmö söker vi nu en ekonom med erfarenhet av redovisning i bostadsrättsföreningar. I rollen kommer du självständigt att sköta allt från löpande redovisning till bokslut i ett antal bostadsrättsföreningar. Har du vana av att sköta kommunikationen ut i föreningarna och ev styrelsearbete är detta meriterande. Du kommer att ingå i ekonomigruppen för bostadsrättsföreningar. Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning

Arbetsuppgifter i bostadsrättsföreningarna
  • Löpande redovisning
  • Bokslut
Lämplig bakgrund

Du är minst gymnasieekonom och har relevant erfarenhet av redovisning i bostadsrättsföreningar.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, ambitiös och positiv. Du är strukturerad och har ordning och reda. Du gillar att arbeta självständigt och är van vid att prioritera och styra upp. Att hålla deadlines är en självklarhet för dig! Du är prestigelös och har ett ödmjukt sätt samtidigt som du är serviceinriktad och bra på att kommunicera. Du gillar att vara en del av ett team.

Välkommen med din ansökan

Då vi tar emot ansökningar löpande vill gärna ha din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Cathrine Wiberg 040-665 51 09 på SJR in Scandinavia.

Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget