SJR AB · Publicerad 22 sept

För kunds räkning söker vi nu omgående en erfaren redovisningsekonom till ett uppdrag på 6 månader.

Arbetsuppgifter
  • Momsredovisning
  • Redovisning av reklamskatt
  • Rapportering av varuinköp
  • Support i frågor gällande moms samt avdragsregler och kontering
  • Löpande redovisning och månadsbokslut
  • Delta i att upprätta årsbokslut 2016 samt delårsrapport 1, 2017
Din bakgrund
Vi ser gärna att du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande och minst 5 års erfarenhet av liknande arbete, helst från kommun, landsting, högskola/universitet eller övrig offentlig verksamhet/kommunalt bolag. Kompetens gällande redovisningsregler inom privat sektor samt inom koncernredovisning är meriterande.

Du är självgående och har en förmåga att snabbt sätta dig in i problematik och komma på lösningar. Som person är du noggrann, serviceminded och ansvarsfull. Du har även ett positivt sinnelag, lätt för att samarbeta och har en hög kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Tomas Vinnersten på 040-665 51 05.

Konsult hos SJR
Som konsult hos SJR ska du drivas av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Som konsult hos SJR har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 200 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North-listan. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga