SJR IT · Publicerad 12 mars

BI-ansvarig med ansvar för både utveckling och förvaltning på operativ som strategisk nivå. Är du redo att ta steget eller har du redan erfarenhet av att ansvara för drift och utveckla BI lösningar på både operativ och strategisk nivå? Är du en nyfiken och driven BI konsult som söker efter en utvecklande roll inom IT, controlling och verksamhetsutveckling?
  • Du är genuint intresserad och håller dig uppdaterad om aktuella trender inom BI-området.
  • Van att driva utvecklings-, förbättrings- och förändringsarbete tillsammans med verksamheten.
  • Ha en stödjande och rådgivande roll till verksamheten och vara delaktig i och/eller ansvara för projekt kring beslutsstöd och verksamhetsuppföljning.
I din ryggsäck har du med dig...

Erfarenhet av att arbeta i gränslandet mellan IT, ekonomi och verksamhet, du kan hantera en nära dialog med verksamheten, har förståelse och insikt för behoven och de utmaningar som kan uppstå, även gränssnittet ut mot användaren kombinerat med en god teknisk förståelse. Du har erfarenhet av utveckling och förvaltning av databaser/datalager och laddningsflöden/ETL-processer i Microsofts miljöer.

Starkt meriterande om du har erfarenheter av Qliks produkter QlikView och Qlik Sense.
  • Systemvetarutbildning eller motsvarande från högskola eller universitet inom IT och analys samt har erfarenhet av arbete med BI som ett verksamhetsstöd i minst 5 år.
  • Flytande tal och skrift svenska och engelska.
Placeringsort är Malmö
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 maj
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult

Inga fler liknande jobb tillgängliga