SJR IT · Publicerad 12 okt

Vill du vara med och skapa det bästa konsultbolaget inom IT och digital transformation? Har du det lilla extra som gör att du har förmåga att hjälpa våra kunder att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter? Från strategi, organisation och nya affärskoncept till användarupplevelse, tekniska lösningar, förändringsledning och realiserade resultat.

Vi söker dig som brinner du för att hjälpa företag att utvecklas och skapa förändring samt har en känsla av att du kan göra det lite bättre än den organisation du är i idag.

På SJR IT erbjuder vi en rolig och utvecklande arbetsplats med högt i tak.

Vi erbjuder dig!

Vår företagskultur präglas av glädje och professionalism i en kreativ och affärsdriven miljö.I rollen som projekt- och/eller kravledare har du ett starkt team i ryggen som hjälper dig att få uppdrag som går i linje med din ambition och utveckling.

SJR koncernen har varit verksam sedan 1993 och har genom åren skapat relationer med marknadens mest spännande företag där vi kontinuerligt arbetar med intressanta uppdrag. Vi har en effektiv säljmotor som stöttar din affär. På SJR IT blir du en del av en familjär och dynamisk atmosfär i ett välskött företag med god lönsamhet.

Vi har kollektivavtal och erbjuder en trygg anställning med bra villkor där glädje är prioriterat, vi har kul på jobbet!

Din profil

Vi tror att du arbetat inom IT och verksamhetsutveckling i minst 10 år och hjälpt kunder med deras digitaliseringsresor. Du är entreprenöriell, brinner för dina kunder och att utveckla erbjudanden som matchar marknadens behov samt drömmer om att få arbeta med de mest spännande uppdragen inom ditt område. Du har verktygen för att få verksamheten och IT att kommunicera och förstå varandra och tycker det är viktigt att ha kul på jobbet samt delar gärna med dig av dina erfarenheter till dina kollegor.

Om SJR IT

På SJR IT är vi ett gäng härliga medarbetare som brinner för att skapa affärsmöjligheter och en pricksäker leverans till våra kunder. Vi drivs av stort ansvarstagande och entreprenörsanda samt att bygga det bästa konsultbolaget inom IT och digital transformation. Inom SJR koncernen har vi 100 kollegor som arbetar på våra kontor i Stockholm Göteborg och Malmö samt 450 konsulter ute på uppdrag hos våra kunder.

Vill du komma i kontakt med oss, connecta, ring eller maila!

Malin.Hanquist@sjr.se

Tfn: 040-6655116
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga