SJR · Publicerad 29 apr 2021


Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. Läs mer på www.atea.se


Atea söker dig med kvalificerad erfarenhet som senior business controller, controllerchef eller som operativ ekonomichef som drivs av att arbeta som business partner nära affärer och verksamheten. Atea erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Atea kallar sig stolt för landslaget i informationsteknologi!

Du erbjuds en utvecklande senior roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Arbetsbeskrivning

Som business controller har du en affärsnära nyckelroll där du kommer att arbeta mot den regionala ledningsgruppen samt konsultchefer och säljare. Du kommer att arbeta med att identifiera förbättrings- och utvecklingsmöjligheter regionalt samt tillsammans med andra business controllers på Atea bidra till utvecklingen på ett nationellt plan.

Atea är ett växande bolag och det är viktigt att du trivs i föränderliga miljöer och med högt tempo där du har mycket kontakt med medarbetare på olika nivåer i organisationen. Du kommer arbeta med analys och uppföljning samt aktiviteter som bidrar till lönsamhet- och processutveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Lönsamhetsanalyser och affärskalkyler
  • Rapportering
  • Bokslutsarbete
  • Budget och forecast
  • Ad hoc analyser
Lämplig bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning och minst 7 års erfarenhet av kvalificerat controllerarbete. Du har god förståelse för ekonomistyrning, analyser och uppföljning av verksamheten. Du trivs med att jobba nära verksamheten och ha en aktiv roll som business partner. Du har tidigare varit involverad i budget/prognosarbete och skaffat dig en god förståelse för balans- och resultaträkning. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet från tjänsteföretag eller it-företag är detta meriterande liksom erfarenhet från tillväxtbolag.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är en strukturerad och analytisk person som arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem. Vidare har du ett bra affärssinne, ett eget driv och vill påverka och utveckla verksamheten och dig själv. Inom Atea är samarbete centralt, därför är viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt. Du är van att ta ansvar för din uppgift, du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

Atea erbjuder

Hos Atea är det alltid nära till beslut. Atea har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och medarbetarnas personliga utveckling och hälsa. Ateas kultur präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort Atea till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Ansökan
I denna rekrytering har Atea valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Som ett kvalitativt led i rekryteringsarbetet genomgår slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om framtida medarbetare.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Business Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga