SJR · Publicerad 8 okt 2019

Trivs du i en roll där du får arbeta nära verksamheten? Drivs du av mål och är pedagogisk i ditt sätt gentemot andra? Då ska du läsa vidare!

För kundsräkning söker vi nu en controller. I rollen som controller kommer fokus ligga på budget- och prognosarbete. Förutom att upprätta detta kommer du arbeta nära verksamheten med uppföljning och analys av budgeten och prognoserna. Du kommer även stötta verksamheten med att ta fram nya nyckeltal för att de ska kunna följa upp både sina ekonomiska mål såväl som övriga mål. Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen, ett trevligt team med högt i tak och nära till skratt. Vidare sitter vår kund i nya och fräscha lokaler med härlig utsikt ett stenkast från centrala Malmö.

Arbetsuppgifter
  • Budget och prognos
  • Uppföljning och analys
  • Rapportering
  • Stödja verksamheten med att ta fram nya nyckeltal
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning
Din bakgrund
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, eller arbetserfarenhet som bedöms likvärdig
  • Minst 3 års erfarenhet som controller
  • Flytande i Svenska i både tal och skrift
  • Vana av att arbeta i QlikView är meriterande
För att trivas i denna roll är du analytisk som person och tycker om att jobba i en verksamhetsnära roll. Vi tror du drivs utav mål och att uppnå dessa samtidigt som du vill att ditt arbete ska vara nyttigt ur ett samhällsperspektiv. I ditt arbete är du noggrann men effektiv och trivs med att arbeta i såväl team som självständigt. Då du kommer ha många olika kontaktytor, både internt och externt, på olika funktioner i en organisation är det viktigt att du är pedagogisk när det kommer till hur du kommunicerar de ekonomiska uppgifterna samtidigt som du är har lätt för att ta kontakt och knyta relationer med andra människor.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag (heltid/ minst 12 månaders föräldravikariat)


Ort:
Malmö
Start:
Omgående
Lön:
Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Caroline på 0766-471619. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut och annonsen plockas då ned. Sista ansökningsdag är 2019-11-08.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Controller till längre uppdrag i Malmö
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga