SJR · Publicerad 12 sept 2019

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från produktutveckling ända fram till inflyttning.

BoKlok erbjuder nu en trevlig tjänst där möjlighet finns att faktiskt göra skillnad på riktigt, här får du chansen att göra avtryck i en verksamhetsnära funktion där man brinner för de operativa frågorna. Du kommer nära besluten och ges god möjlighet till en bra utveckling inom bolaget. Du ingår i en ekonomifunktion om ca 10 personer och kommer att ha personalansvar för 2 projektcontrollers. Du rapporterar till ekonomichef. Placeringsorten är Hyllie, Malmö.

Huvudsakliga arbetuppgifter:
Som ansvarig för controlling inom projektutveckling arbetar du i nära samarbete med våra affärschefer genom att stödja i finansiella och ekonomiska frågor. Du är aktiv och drivande i budget- och prognosarbetet och säkerställer kvalitet i inrapporterat material. Du arbetar med kvartalsvisa bokslut, uppföljning och analys. Du hanterar ad hoc uppgifter dagligen som prioriteras och värderas löpande. Ditt arbete utför du till stor del i Oracles BI verktyg och Excel.

För att lyckas i rollen ser vi att du;
  • har en akademisk utbildning inom ekonomi
  • har minst 5 år erfarenhet av controlling gärna från en projektstyrd verksamhet
  • erfarenhet som ledare ses som meriterande
  • har god förståelse för redovisning
  • är van vid att ha många kontaktytor
  • har mycket goda kunskaper i Excel
Personlighet

För att trivas och bli framgångsrik i tjänsten bör du vara kommunikativ, prestigelös, självgående och ha en positiv inställning. Du brinner för att utveckla både verksamheten och människor samt vill utvecklas som ledare. Att vara noggrann och leverera med kvalitet är en självklarhet för dig. Du har god analytisk förmåga och du tar dig an dina uppgifter på ett lösningsorienterat sätt. Vidare är du en verksamhetsorienterad person som hanterar och motiveras av förändringar i en dynamisk verksamhet.

Ansökan

I denna rekrytering har BoKlok valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrica Thysell på 076 647 16 78. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet

Titel: Chef
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga