SJR · Publicerad 16 feb

Perstorpkoncernen är världsledande inom flera sektorer av specialkemimarknaden för en mängd olika branscher och applikationer. Våra produkter är en del av ett brett utbud av produkter som används varje dag hemma, på jobbet eller på fritiden. Mer information finns på www.perstorp.com.

Till Perstorps huvudkontor i Malmö söker vi nu en ekonomiassistent till Corporate Finance. Som ekonomiassistent på Perstorp kommer du att få ta ett stort individuellt ansvar och du blir en viktig del i administrationen av verksamheten och support till treasuryavdelningen och övriga delar inom Corporate Finance.

Du kommer att rapportera till VP Corporate Finance och ingå i Corporate Finance avdelningen på 5 personer. Tjänsten är en deltidstjänst på 50% och det kommer att finnas flexibilitet i hur arbetstiden fördelas per vecka och månad.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Administrera och bokföra transaktioner
  • Uppdatera kontoinformation och tillgänglig likviditet i cash pool
  • Ta fram och summera factoringrapporter
  • Avstämning av bankkonton
  • Uppdatera macros i Excelrapporter
  • Distribution av rapporter
  • Vara behjälplig i försäkringsadministration
  • Vara behjälplig i kredithanteringsfrågor
  • Räkna fram och bokföra internränta
  • Kontoavstämningar
Lämplig Bakgrund
Vi tror att du har erfarenhet från en ekonomiavdelning och bokförings- och redovisningskunskaper. Du har med fördel arbetat med finansiella transaktioner och likviditetsfrågor tidigare samt har erfarenhet från arbete i ett modernt affärssystem. Vidare har du också bra kunskaper i Excel och erfarenhet av Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du har mycket hög integritet och tvekar inte att fråga om det är något du inte förstår eller meddela om något har blivit fel eller är oklart i arbetsuppgifterna. Som person är du strukturerad och självgående. Du har en analytisk förmåga med fokus på detaljer och noggrannhet. Du organiserar och prioriterar arbetet effektivt samt sätter upp och håller deadlines.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Perstorp med SJR in Sweden. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var