SJR · Publicerad 15 mars

Evidensia grundades 2012 och tillhör IVC Group som är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. IVC Group består av ca 1 000 djursjukhus och har en omsättning på ca 10 miljarder sek. Hos Evidensia får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass och deras ambition är att vara Europas mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Nu söker vi en ekonomiassistent till vårt kontor i Malmö
Vi söker dig som gillar att vara specialist på ditt område och gärna hjälper organisationen och dina kollegor när ni ställs inför utmaningar. I denna tjänst blir du en del av ett team på tre personer som tillsammans hjälps åt med att utföra arbetsuppgifterna.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Hantera flödet av leverantörsfakturor, ca 300 om dagen
 • Ansvara för att leverantörsbetalningar blir gjorda enligt företagets rutiner samt lösa eventuella problem som kan uppstå
 • Avstämningar
 • Support till leverantörer, kliniker och redovisningsavdelningen
  Vad krävs för att passa för detta uppdrag?
  Du har lång erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra och är trygg i din yrkesroll, vilket bl.a. innebär att du har förståelse för flödet från att en faktura kommer in tills dess att den är betald. Du bör även ha erfarenhet av arbete med leverantörsreskontra i storbolag med stora flöden samt erfarenhet av övrig löpande redovisning. I denna roll har du många kontaktytor så det är av stor vikt att kommunikation och initiativtagande faller sig naturligt för dig. Du har god kunskap i engelska, både i tal och skrift.

  Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna för denna tjänst. Det är mycket viktigt att du är noggrann, flexibel och är serviceinriktad. Du ska kunna hantera att arbeta i en rörlig och föränderlig miljö där alla rutiner och ramar ännu inte är satta. Du är en ödmjuk person som vill vara delaktig i arbetet med att utveckla och förbättra arbetssätt och är inte rädd för att "hugga i".

  Ansökan
  I den här rekryteringen samarbetar Evidensia Smådjur AB med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast, ansök via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrica Thysell på 0766-47 16 78. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

  Välkommen med din ansökan!
  + Läs mer om jobbet
  Om företaget
  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
  + Läs mer om företaget
  Sista ansökningsdag
  14 maj
  Anställning
  Tillsvidareanställd
  Omfattning
  Heltid
  Antal Tjänster
  1
  Yrkesområde
  Ekonomi
  Underkategori
  Ekonomiassistent
  Visa var