SJR · Publicerad 7 maj 2021

Just nu är det högt tryck på inkommna uppdrag och tjänster hos oss och vi hinner tyvärr inte annonsera ut allt. Därför är det bra om du och jag har kontakt redan innan uppdraget/tjänsten kommer in. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Är du prestigelös, driven och snabblärd? Då kan vi ha nästa uppdrag/tjänst just för dig!

Arbetsuppgifter
  • Kundreskontra och leverantörsreskontra
  • Fakturering och kreditering
  • Hantera olika betalningsfiler
  • Löpande bokföring
  • Påminnelser och inkasso
  • Hantera teamets mailinkorg med inkommande förfrågningar
Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi och har en relevant eftergymnasial utbildning. Du pratar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.

Vi letar efter dig som har ett stort driv och hugger i där det behövs. Som person är du självgående och effektiv samt har lätt för att skapa goda relationer med dina arbetskollegor. För att passa för uppkommande behov hos våra kunder behöver du ha ett intresse för olika affärssystem, samt ha ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Engagemanget av att bidra till utveckling och att själv utvecklas är stark hos dig. Vi ser att du är prestigelös, ständigt arbetar för god kvalité och bidrar till arbetsglädje både till kunder och kollegor.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag eller rekrytering

Ort: Malmö

Start: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Vi interjuar löpande!

Ansökan

För mer information om våra uppdrag och tjänster är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och kommande uppdrag kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-06-25.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent till kommande uppdrag och tjänster
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga