SJR · Publicerad 7 sept 2021

Nu söker vi en ekonomiassistent till ett långsiktigt uppdrag hos vår kund i Malmö. Bolaget är ca 60st anställda och expanderar mycket just nu. De jobbar med forskning, teknik och olika säkerhetsprodukter. Det är en mindre avdelning där heltidstjänsten innefattar 80% ekonomiassitent och 20% kontorsansvarig. Du kommer att ha ett tätt sammarbete tillsammans med ekonomichef som hela tiden finns där som ett bollplank. Bolaget är måna om sin personal och att ha roligt tillsammans; de har ständigt trevliga event och aktiviteter inbokade i kalendern.

Arbetsuppgifter
  • Bokföra banken
  • Enklare avstämningar (så småningom även svårare avstämningar)
  • Efter hand även utföra momsrapporter och vara behjälplig vid månadsbokslut
  • Ordna frukost
  • Beställa kontorsmaterial
Din bakgrund

Det är viktigt med rätt personlighet för vår kund:

För dig är det självklart med struktur, att du vill utvecklas och har ett driv att vilja lära dig. Vi ser att du är en person som är snabblärd och hugger i där det behövs. Som person har du en ödmjuk approach och lätt för att skapa goda relationer med dina arbetskollegor och chefer. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av systemet Navision. Vi ser att du är prestigelös, ständigt arbetar för god kvalité och bidrar till arbetsglädje.

Det är meriterande om du har en utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola. Vi ser att du har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent och det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag 6 månader med stor möjlighet till förlängning

Ort: Malmö, mestadels arbete på kontoret men finns möjlighet till distansarbete enstaka tillfällen

Start: omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstider: flexibla arbetstider

Vi interjuar löpande!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-10-08.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistent till kund i Malmö - omgående
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga