SJR · Publicerad 27 feb

Är du en ekonomiassistent med några års erfarenhet av arbete i större bolag? Är du tillgänglig omgående och vill arbeta som konsult i ett trevlig företag? Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär arbete med leverantörsreskontra; ankomstregistrera fakturor, granska fakturor och skapa betalningsfiler. Du kommer också ha hand om traktamenten, hantera milersättning och utlägg. I denna roll ansvarar du också för att medarbetares tidrapporter kommer in i tid samt registrerar dessa.
Du är också behjälplig med att följa upp rapportering kring kostnader samt en del bokföring kopplat till detta.

Din bakgrund
  • Minst 3-års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent i större företag
  • Erfarenhet av arbete i process styrda affärssystem
  • God kunskap inom Excel
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
För att trivas i denna roll är du en person som är mycket service inriktad. Du tycker om att hjälpa dina kollegor oavsett om dem sitter bredvid dig eller på ett annat kontor i Sverige eller utomlands. Andra viktiga egenskaper du besitter är noggrannhet samt en god samarbetsförmåga.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag heltid minst 6 månader
Ort:
Centrala Malmö
Start:
Omgående, under mars månad
Lön:
Enligt överenskommelse

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval, detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du några frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Carin Berntsson på 0704-715912.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga