SJR · Publicerad 6 juli 2021

Redan nu får vi in både juniora och seniora ekonomiuppdrag och tjänster inför hösten, både långsiktiga och kortare uppdrag. Det är en stor fördel om du och jag har kontakt redan innan uppdraget/tjänsten kommer in då vi tyvärr inte hinner utannonsera allt. Har du ett stort driv, är prestigelös och snabblärd? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Då kan vi ha nästa spännande uppdrag/tjänst just för dig!

Arbetsuppgifter
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering och kreditering
  • Hantera olika betalningsfiler
  • Löpande bokföring
  • Påminnelser och inkasso
  • Hantera teamets mailinkorg med inkommande förfrågningar
Din bakgrund

Vi ser att du är en person som är snabblärd och tycker om att bidra till företagets fortsatta utveckling. Du har ett stort driv, hugger i där det behövs och lämnar inget åt slumpen. Som person är du självgående och effektiv, samt har lätt för att skapa goda relationer med dina arbetskollegor och chefer. För att passa för uppkommande behov hos våra kunder behöver du ha ett intresse för olika affärssystem, samt ha ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Vi ser att du är prestigelös, ständigt arbetar för god kvalité och bidrar till arbetsglädje.

Det är meriterande om du har en utbildning inom ekonomi från universitet eller högskola. Vi ser att du har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent och det är ett krav att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Övrig information

Uppdragstyp: Konsultuppdrag eller rekrytering

Ort: Malmö, Lund

Start: hösten 2021

Lön: Enligt överenskommelse

Vi interjuar löpande!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-09-17.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Ekonomiassistenter till kommande uppdrag/tjänster inför hösten
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga