SJR · Publicerad 19 okt

Skulle du beskriva dig som en kvalificerad redovisningsekonom som har koll på bolagsekonomi från A till Ö, eller nästintill i alla fall? Perfekt! Då är det dig vi söker. SJR behöver förstärkning av en duktig konsult som vill jobba hos en intressant kund. Du bör vara tillgänglig omgående.

Arbetsuppgifter
  • Huvudboksavstämningar
  • Bokslutsarbete
  • Lönehantering
  • Rapportering
  • Uppföljning av kundfakturor
Lämplig bakgrund

Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig väldigt trygg inom ekonomin. Du bör ha jobbat som redovisningsekonom i minst 5 år och är därmed självgående och drivande i frågor som rör ditt område. Du är van vid att jobba i något affärssystem och har du erfarenhet av Hyperion så är det meriterande.

Din personlighet

Som person är du öppen, kunnig och kommunikativ, samtidigt som du är noggrann och prestigelös. Du är serviceminded och gillar att få saker och ting gjorda på ett korrekt sätt. Du strävar efter struktur, effektivitet i processerna och ett gott arbetsklimat inom laget.

Din ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Ingen tid att förlora! Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Elina Alkesund på 0704-715927.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga