SJR · Publicerad 6 sept 2019

Engagerad och driven HR konsult

Nu
söker vi en engagerad och erfaren HR generalist till konsultuppdrag hos en spännande kund i Malmö på heltid.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta brett med HR frågor, främst operativt i form av att stötta chefer och driva HR processer samt fackliga förhandlingar. En viktig, och stor del, i tjänsten är att supporta cheferna i dessa HR processer samt med personalärenden och andra förekommande HR frågor som finns i deras vardag samt HR administration.

Vem söker vi?

Vi söker dig som arbetat 4-6 år som HR generalist, är flexibel, engagerad och som drivs av att supporta chefer.
Vidare tror vi att du är ordningsam och ansvarsfull men också alert, social och prestigelös. Då du kommer att driva och delta i förhandlingar är det viktigt att du känner dig trygg i arbetsrätten och har god kommunikativ förmåga.
Vi ser gärna att du är utbildad inom HR eller motsvarande. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos oss på SJR, vilket innebär att du får möjligheten att vara en del av vårt härliga konsultgäng. Tjänsten är på heltid med start snarast. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast!

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Maria Hötzel på 0766-47 16 22.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Erfaren HR generalist
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga