SJR · Publicerad 9 sept 2019

Till en multinationell kund med spännande framtidsutsikter söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med lön och trivs i en förändringsstyrd arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar hela löneprocessen; allt ifrån att kontrollera registrerad rapportering från medarbetarna och bearbetning av lönedata till slutlig utbetalning av lön. Du stämmer av bokföringsunderlag och övriga ekonomiska rapporter kopplade till lön och är ett stöd till såväl cheferna som de anställda i diverse lönefrågor. Att kunna kommunicera väl på både engelska och svenska i tal och skrift är ett krav.

Lämplig bakgrund

Du har några års erfarenhet med lön, gärna på medelstora eller stora bolag. Om du har arbetat med att utveckla processerna inom lön är det meriterande. Du är flexibel och prestigelös med en hög servicenivå och har lätt att omprioritera utifrån plötsliga förändringar och behov. Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet. Du arbetar gärna självständigt med dina egna ansvarsområden samtidigt som du trivs med samarbete och att vara del av ett team.

Erfarenhet av lönesystemet Hogia är meriterande.

Övrig information

Uppdraget är på heltid under 6 månader med start omgående hos en av våra kunder i centrala Malmö med en rolig och händelserik arbetsmiljö.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill bli en del av vårt härliga konsultteam?
Skicka då in din ansökan snarast då tillsättningarna är omgående. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Anna Nilsson på 0766-471612.

Ansökan

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Erfaren lönekonsult
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga