SJR · Publicerad 5 sept 2019

Är du en duktig redovisningsekonom? Har du ett starkt driv och skinn på näsan? Är du van vid internationella kontakter och trygg i din engelska? Då har du hittat rätt uppdrag!

Vi söker dig som gillar att jobba i ett högt tempo med många bollar i luften. Du är säker i din redovisning och har lätt för att lära dig nya saker. Du är van vid att instruera och kommunicera och är tålmodig till sättet. Du är van vid storbolag och dess rutiner och har god förståelse för danska. Tidigare erfarenhet från SAP är ett plus.

Hos vår kund blir du en del av ett sammansvetsat, drivet gäng som brinner för sitt jobb. Du kommer att ingå i ett mindre redovisningsteam och kommer att sitta i trevliga lokaler i Malmö. För rätt person finns det möjlighet att sedan bli rekryterad av kunden.

Arbetsuppgifter
  • Kundreskontra
  • Leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Självständiga månadsbokslut
  • Erfarenhet av egna årsbokslut
Din bakgrund
Du har någon form av eftergymnasial ekonomiutbildning, gärna en akademisk utbildning. Du har minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du är självständig i ditt arbete och uppvisar ett driv och en kommunikativ förmåga utöver det vanliga.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Claes på 0721-830576. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-09-27.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga