SJR · Publicerad 18 mars 2019

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med lön, och som är nyfiken på konsultrollen med stora möjligheter att både utveckla och utvecklas.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar hela löneprocessen; allt ifrån att kontrollera registrerad rapportering från medarbetarna och bearbetning av lönedata till slutlig utbetalning av lön. Du stämmer av bokföringsunderlag och övriga ekonomiska rapporter kopplade till lön och är ett stöd till såväl cheferna som de anställda i diverse löne- och avtalsfrågor. Hos flera av våra kunder ligger det i ditt uppdrag att utveckla och förbättra processerna kring lön i syfte att förenkla och förbättra för både medarbetare, chefer samt den egna avdelningen.

Lämplig bakgrund
Du har arbetat med lön sedan tidigare, gärna på medelstora eller stora bolag. Om du har arbetat med att utveckla processerna inom lön är det meriterande. Du drivs av att förbättra och förenkla och du trivs med förändringsarbete. Du är flexibel och prestigelös med en hög servicenivå. Att du är strukturerad, noggrann och håller deadlines ser vi som en självklarhet. Du arbetar gärna självständigt med dina egna ansvarsområden samtidigt som du trivs med samarbete och att vara del av ett team.

Erfarenhet av ett större affärssystem, t.ex. Agda eller Kontek, är meriterande.

Övrig information
Våra uppdrag är på heltid och finns just nu i Malmö, Lund och Helsingborg.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill bli en del av vårt härliga konsultteam?
Skicka då in din ansökan snarast då tillsättningarna är omgående. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Anna Nilsson på 0766-471612.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga