SJR · Publicerad 29 aug 2019

Skånemejerier grundades 1964 och har sedan dess värnat om den svenska mjölkbonden och om mångfalden på den svenska mejerimarknaden. Bland våra varumärken finns Skånemejerier, Bravo, Allerum, Hjordnära, Åsens Lantmjölk och Lindahls som erbjuder ett brett sortiment av b.la. dryckesmjölk, ost, kvarg och fruktdrycker. Skånemejerier har fyra produktionsanläggningar och sysselsätter drygt 700 medarbetare. Närmare 350 mjölkbönder i Skåne och Sydsverige levererar mjölk till våra mejerier. Sedan 2012 är Skånemejerier en del av Groupe Lactalis och omsätter 2018 ca 4,1 mdkr.

Som Financial Controller hos Skånemejerier arbetar du nära verksamheten. Vi söker dig som har genuint intresse för affären och som med stort intresse deltar i organisationens arbete med att förbättra resultat‚ analysera siffror samt komma med förslag till förbättring och utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Månadsrapportering samt finansiellrapportering till moderbolaget
  • Analys av KPI;er, samt analys av resultat- och balansräkning
  • Budget- och Forecastarbete
  • Proaktivt driva förbättringsarbete samt utveckla verksamhetsstyrning.
  • Som businesspartner stödja kostnadsansvariga avdelningschefer avseende ekonomiska beslut, analyser och uppföljning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är en affärsinriktad civilekonom som har din bas inom redovisning och minst 5 års erfarenhet av liknande arbete. Ditt utmärkta siffersinne kombinerar du med en utpräglad analytisk förmåga och noggrannhet. Du har även en god samarbetsförmåga och driver dina arbetsuppgifter självständigt. För att lyckas med dina uppgifter behöver du ha mycket goda systemkunskaper vilket gör att du med lätthet tar dig an våra digitala plattformar.

Ansökan
I denna rekrytering har Skånemejerier valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrica Thysell på 076 647 16 78. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.
Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Controller
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga