SJR · Publicerad 22 jan

Har du erfarenhet av redovisning och trivs i en ansvarstagande roll? Vill du ha en arbetsgivare som ser till dina behov och möjligheter och ser dig som en viktig lagspelare?

Vi söker just nu en erfaren redovisningsekonom till vår konsultverksamhet. I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med bland annat löpande bokföring, bokslut och koncernredovisning, detta samtidigt som du är med och utvecklar arbetsprocesserna. Vi arbetar med flertalet kunder som har efterfrågan på just denna profil nu och vi ser det som ett ypperligt tillfälle att bryta ny mark och utvecklas.

Om rollen
För att trivas i rollen behöver du gilla att arbeta i en prestigelös och öppen miljö med högt tempo. Du ska även tycka om att ta ansvar och våga fatta egna beslut. Du har inga problem med att hugga i där det behövs och då du är noggrann och lösningsorienterad ser du det som en självklarhet att inte lämna något åt slumpen.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon form av eftergymnasialutbildning med inriktning mot ekonomi. Du har även minst tre års erfarenhet av liknande tjänst inom redovisning eller att du kommer från någon av de större revisionsbyråerna. Du trivs i en bred roll med mycket ansvar och måste kunna hantera både skiftande krav och ständiga förbättringar. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en koncernstruktur. Låter IFRS och/eller K3 bekant och hanterbart är även det meriterande.
Som person är du flexibel och prestigelös med en positiv grundinställning där du ser det som en självklarhet att hjälpa dina kollegor och hugga i där det behövs. Du har förmåga att ifrågasätta och ta egna initiativ då du alltid strävar framåt och efter den bästa lösningen. Din IT-vana är god.

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Tomas Vinnersten på 0766-471614.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var