SJR · Publicerad 20 dec

Är du ansvarstagande och har lätt för att kommunicera? Tycker du om att arbeta i både team och självständigt? Se då hit!

Vi söker just nu en controller till vårt konsultteam som trivs i en verksamhetsnära roll. I ditt första uppdrag kommer du att arbeta hos vår kund som verkar inom den offentliga sektorn. Du kommer tillhöra deras ekonomienhet men självständigt arbeta mot och ansvara för en eller flera förvaltningar. Låter detta som ett intressant uppdrag? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Dina arbetsuppgifter:
  • Budgetarbete
  • Bokslutsarbete
  • Uppföljnings- och analysarbete
Din bakgrund:
För denna roll ser vi att du har någon form av ekonomisk utbildning samt minst 3 års erfarenhet av att arbeta som controller. Har du arbetat inom offentlig sektor ser vi detta som meriterande. Du har vana av att arbeta i något ekonomisystem, gärna Agresso, men du är även en fena på Excel. Vidare är du flytande i svenska då språket används internt i verksamheten.

Personligt:
Som person är du analytisk, ödmjuk och självgående samtidigt som du är prestigelös och orädd. Du har en god social förmåga, har lätt för att samarbeta och är pedagogisk i ditt sätt gentemot andra. Du är effektiv och strukturerad och har förmåga att arbeta efter tydliga deadlines och mål.

Ansök
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du därmed varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på SJR, tel.0766-47 16 19

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var