SJR · Publicerad 31 mars 2021

AkzoNobel has a passion for paint. We're experts in the proud craft of making paints and coatings, setting the standard in color and protection since 1792. Our world class portfolio of brands - including Nordsjö, International, Sikkens and Interpon - is trusted by customers around the globe. In the Nordics we have commercial operations in all countries, production and development (R&D) sites in Sweden and employee around 1 200 people. Headquartered in the Netherlands, we are active in over 150 countries and employ around 32,000 talented people who are passionate about delivering the high-performance products and services our customers expect.

Du kommer att ingå i ett professionellt och självgående ekonomiteam på 4 personer. Tjänsten är placerad i Malmö och du rapporterar till redovisningschef. Akzo Nobel arbetar i SAP och Axapta och behöver nu stärka upp sitt team med en självgående och ansvarstagande redovisningsansvarig som är van att arbeta internationellt och i SSC.

Vi letar efter dig som är en senior redovisningsekonom och har minst 7-års erfarenhet av självständigt arbete med redovisningens alla delar. Tjänsten är en verksamhetsnära roll där du aktivt kommer att arbeta med förbättringar av processer vilket ställer krav på initiativförmåga och att driva ditt eget arbete framåt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • löpande redovisning
  • självständigt bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Rapportering till gruppen
  • månadsavstämningar
  • inkomstdeklarationer
  • årsredovisningar
Lämplig bakgrund:

För att lyckas i rollen ser vi att du har en ekonomisk eftergymnasial utbildning och minst 7 års relevant erfarenhet av arbete med redovisning. Det är meriterande om du har arbetat med IFRS samt fördelaktigt om du har erfarenhet av SAP. Vi ser gärna att du arbetat i en internationell organisation med många interna och externa kontaktytor. Du är van vid och står stadigt i en föränderlig arbetsmiljö. För att du ska känna dig bekväm i företaget måste du kunna både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av stor vikt i denna roll. Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna och har en positiv inställning som hela tiden arbetar "hands on". För att trivas i företagskulturen tycker du om att själv ta stort ansvar och se till att få ditt arbete utfört. Som person är du noggrann, sifferstark och har balanstänk. Du är ödmjuk, har god samarbetsförmåga och värdesätter ett bra teamarbete. För att vara lyckosam i denna roll ser vi att du har egenskaper såsom att du är snabblärd och har en strävan av att alltid utföra ditt arbete med hög kvalité.

Övrig information

Uppdragstyp: Hyrköp (långsiktigt). Ett uppdrag där man börjar som konsult och är anställd av SJR med mål att gå över i anställning hos kund inom 6 mån.

Ort: Malmö

Start: Viktigast att hitta rätt person

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jennie Olsson på jennie.olsson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-04-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsansvarig till Akzo Nobel i Malmö
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga