SJR · Publicerad 21 sept 2021

El-Pågarna är ett företag som varit verksamma inom elbranschen sedan starten 1988. Idag är vi 54 anställda, 43 montörer, 6 arbetsledare och 2 projektörer. Vi arbetar med el, KNX, tele, data och larminstallationer. Vi jobbar huvudsakligen i Malmöregionen men har även projekt i stora delar av södra Sverige samt Danmark. Vi bygger vår verksamhet på långt och förtroendegivande samarbete med öppenhet.

El-pågarna ägs av Instalco som består av en sammanhållen grupp av företag med stark lokal förankring och med lång erfarenhet i branschen. www.elpagarna.se

El-pågarna erbjuder en familjär atmosfär och en arbetsplats som skapar mervärde för dig som anställd. Du blir en del i ett företag där högt engagemang och samarbete genomsyrar verksamheten. Välkommen till en intressant och omväxlande tjänst där du får möjligheten att utvecklas tillsammans med El-pågarna! Detta är en rekrytering och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast möjligt.

Arbetsområden

Tjänsten som redovisningsansvarig passar dig som har erfarenhet av att självständigt arbeta med löpande legal redovisning och rapportering där du är trygg i att upprätta bokslut och skattedeklarationer. I din roll kommer du vara ytterst ansvarig för El-pågarnas redovisning och rapporterar vidare till Instalco koncernen.

I ditt dagliga arbete kommer du vara i en nära dialog med El-pågarnas VD samt även andra chefer och kollegor inom organisationen. I rollen som redovisningsansvarig är du en del av ledningsgruppen samt en viktig samarbetspartner gällande att fatta ekonomiska beslut för verksamheten. Tjänsten är placerad på El-pågarnas nybyggda kontor i Malmö och du får tillgång till eget kontor med fri parkering.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • ansvar för löpande redovisning
 • månatliga avstämningar
 • koncern rapportering till ägarbolaget Instalco
 • moms/skatt och deklarationer
 • årsredovisning
 • lönehantering av tjänstemän- och kollektivanställda
 • kund- och leverantörreskontra
 • betalningar
 • kassa/bank
 • registervård
 • kommunikation med kunder- och leverantörer

Lämplig bakgrund


Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 5-10 års relevant erfarenhet av arbete med redovisning och rapportering. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete med ansvar för redovisning i en självständig roll. Vidare är du en van affärssystem- och excelanvändare, El-pågarna arbetar i Pyramid, Agda PS och Aaro. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är trygg i din redovisningskunskap och kan se både detaljer och helheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende och arbeta självständigt. Som person är du positiv och har förmågan att se vad som behöver prioriteras i ditt arbete. För att lyckas i rollen trivs du med att arbeta i en föränderlig arbetsmiljö och motiveras av att leverera i tid med hög kvalité.

Ansökan
I denna rekrytering har El-pågarna valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carin Forsén på 0704-715912 alt. Charlotta.Jerleke@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-19. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexualliv, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Redovisningsansvarig
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga