SJR · Publicerad 22 juli 2020

Nu söker vi dig som är redovisningsekonom och vill arbeta som konsult hos på SJR. Uppdraget innebär att förstärka det härliga ekonomiteamet hos vår kund i Malmö där ni tillsammans hanterar hela ekonomiflödet.

Arbetsuppgifter

Kundreskontra och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Bokslut
  • Rapportering
  • Moms
  • ch skattedeklarationer
Din bakgrund
Vi
söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom redovisning och gör bokslut självständigt samt har relevant avslutad utbildning inom ekonomi. Du trivs med att ingå i ett dynamisk team och är mån om att bidra till ett trivsamt arbetsklimat som bygger på förtroende och en god dialog. Vidare har du ett stort engagemang och är självgående i din roll samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. För att trivas i rollen som konsult behöver du vara flexibel, ständigt arbeta för god kvalité och bidra till arbetsglädje för kunder och kollegor.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Charlotta Jerleke på 0766-471623. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-08-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom för konsultuppdrag i Malmö
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga