SJR · Publicerad 7 okt 2021

MULTIVAC är en världsledande leverantör av förpackningslösningar för livsmedelsprodukter, life science- och hälsovårdsprodukter samt industriartiklar. Automationslösningar, etiketteringsutrustning och kvalitetskontrollsystem ger bredd och produktportföljen kompletteras med uppströms lösningar för förpackningsprocessen inom portionering, skivning och bearbetning, samt bageriteknik.

MULTIVAC är en familjeägd koncern med långsiktigt fokus, där stora resurser läggs på teknisk utveckling, förpackningsdesign, produktions- och resurseffektivitet. Koncernen har cirka 6 700 anställda över hela världen, varav 2 300 är baserade vid huvudkontoret i Wolfertschwenden. Med 87 dotterbolag är koncernen representerad på alla kontinenter. MULTIVAC AB är en försäljnings- och serviceorganisation och har haft huvudsäte i Lund sedan 1988.

Redovisningsekonom till MULTIVAC

MULTIVAC söker nu en självgående redovisningsekonom som är trygg i sin roll och som både vill utveckla, utvecklas och arbeta verksamhetsnära. Arbetet innebär tätt samarbete tillsammans med Financial Controller som du även kommer att rapportera till.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kund - och leverantörsreskontra
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Framtagning av rapporter och analyser för företagets avdelningar
  • Deltagande i budget- och prognosarbete
  • Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att utveckla och förbättra processer
  • Så småningom avstämningar av månads-, kvartals- och årsbokslut
Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har arbetat i minst ett integrerat ekonomisystem. Goda kunskaper i SAP och Excel är meriterande. Ett krav är att du kan svenska flytande och behärskar engelska i tal och skrift.

För att vara lyckosam i denna roll ser vi gärna att du är självständig i ditt arbete. Som person är du noggrann, strukturerad och har en förmåga att lösa uppkomna problem. En föränderlig arbetsmiljö är något du trivs med, du har sinne för siffror och ser både små detaljer och helheten i ditt arbete. Du har lätt att kommunicera med människor runt omkring dig och är en lagspelare som lätt skapar förtroende. Att leverera i tid och med god kvalitet är givet för dig, samt att utveckla olika flöden och processer i företaget.

Vad erbjuder MULTIVAC?

Du välkomnas till det lilla bolaget med en stark och solid koncern i ryggen. Här får alla vara delaktiga och påverka verksamheten, anta utmaningar, ta ansvar och skapa värde för verksamheten. MULTIVAC är en platt organisation som fokuserar mycket på företagskultur och värderingar.

Medarbetarna är MULTIVACs största tillgång och det är viktigt att alla trivs och vill prestera. Bolagets värderingar är samarbete, kundfokus, och kvalitet där det är viktigt att alla medarbetare hjälper till att bidra till dessa.

Skulle du vilja vara en viktig del av detta bolag, ser vi fram emot din ansökan och välkomnar dig till MULTIVAC

Ansökan

I denna rekrytering har MULTIVAC AB valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jennie Olsson på 076-6471619.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-11-30. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, dvs. uppgifter om hälsa och sexuell läggning, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter, facktillhörighet eller etniskt ursprung.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Redovisningsekonom till MULTIVAC AB
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga